Dragons' Den Türkiye Başladı!

Toplam 22 ülkede girişimcilerle yatırımcıları buluşturan Dragons' Den'in Türkiye ayağı Bloomberg HT televizyon kanalında başladı. Başvurularınızı http://www.ddturkiye.com/katilim adresindeki başvuru formunu doldurarak yapabilirsiniz.

Merhabalar,

Toplam 22 ülkede girişimcilerle yatırımcıları buluşturan Dragons' Den'in Türkiye ayağı Bloomberg HT televizyon kanalında başladı.

Bu yarışma programında; yatırıma dönüşebilecek ilginç, yenilikçi iş fikirleri veya buluşları olan girişimciler, Dragonlar adı verilen tecrübeli işadamları ve işkadınlarından oluşan 5 kişilik heyetin önüne çıkarak projelerini anlatıyorlar ve onlardan belirli bir finansman elde etmeye çalışıyorlar. Dragonlar ikna oldukları takdirde fikirlerinin gerçekleşmesi için girişimciler ile ortak olacak ve işlerini kurmaları için gerekli parayı temin edecekler.

Yarışmanın yatırımcı jürisini http://www.ddturkiye.com/yatirimcilar sayfasından görebilir, bölüm bazında yarışan girişimcileri ve fikirlerini http://www.ddturkiye.com/girisimciler sayfasından takip edebilirsiniz.

Bir süredir Bloomberg HT’de İngiltere’deki versiyonu yayınlanan programın Türkiye versiyonu için başvurular ise çoktan başladı. Başvurularınızı http://www.ddturkiye.com/katilim adresindeki başvuru formunu doldurarak yapabilirsiniz.

Bu tür yarışmalar; yatırımcılar ile girişimcilerin daha fazla buluşması, birbirlerine ulaşması ve girişim projelerinin zayi olmaması için verimli ve değer oluşturacak etkiler doğurmaktadır. Hele birde Dragons' Den Türkiye gibi bir program ile "girişimciler ile yatırımcıların buluşması" olgusunun televizyon ekranında gündeme gelmesi, herkesi memnun edecek bir tabloya hizmet edecektir.

Yarışma programını Cuma akşamları 21:40'ta Bloomberg HT kanalından izleyebilirsiniz.

Sevgi ve Saygılarımızla.

Bu içeriği 5.868 kişi okudu.
Kategori: Yarışma
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Sonraki Haber »

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor