TTNET'den Girişimcilere Destek

TTNET Partnet Ekosistem bünyesinde oluşturulan projeme destek programı; ülkemizdeki üniversite öğrencileri, ve bireysel genç girişimciler tarafından kurgulanan yenilikçi fikirlerin katma değeri yüksek girişimler halinde pazarda konumlandırılmalarına ön ayak olacak bir programdır.

Genel olarak üniversite öğrencilerini baz alan program; proje destek programı vesilesiyle üniversite öğrendikleri bilgilerle geliştirdikleri projeler aracılığıyla sektöre giriş yaparak genç nüfusun sektöre girşine olanak sağlayacaklar. TTNET Partner Ekosistem sayesinde İş fikrinin geliştirilmesi noktasında altyapı desteklerinden, eğitim desteğine kadar birçok alanda girişimcilere imkanlar sağlanacaktır.


TTNET Partner'in program ile ilgili detayları aşağıda belirtilmiştir.

Programa Koşuları Katılım Şartları?

Programa üniversitelerin herhangi bir bölümünde eğitimini sürdüren öğrenciler, bireysel girişimciler ve çeşitli sektörel projeler üzerinde geliştirme yapan kurumsal şirketler başvurabilmektedir.

Programın süresi ne kadardır?

Destek süreci herbir iş fikri için farklılık göstermektedir. Sabit bir süre söz konusu değildir.

Destek başvurusu ne zaman yapılabilir?

Destek Programına dahil olmak için geçerli herhangi bir tarih aralığı bulunmamaktadır. Üyelik gerçekleştirildikten sonra destek başvuruları sistem üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Başvurular nasıl yapılır?

Proje Destek başvuruları portale yapılan üyelikten sonra "Projeme Destek Arıyorum" sayfasındaki başvuru dökümanı doldurularak gerçekleştirilmektedir.

Başvuru sonuçları ne zaman ve nasıl açıklanır?

Gönderilen başvuru dökümanları incelendikten sonra ilgili kişiye direk olarak iletişim bilgileri üzerinden bilgilendirme yapılır ve sonuçlar ile birlikte olumlu olması durumunda sonraki süreç proje ekibi ile birlikte planlanır.

Sevgi ve Saygılarımızla

Bu içeriği 6.316 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Destekleri, Bilişim / Teknoloji
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor