İnsansız Hava Aracı ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 7 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Yerli SİHA'lar Gördüğü İlgiyle İhracat Başarısına Dönüşüyor!

Yerli SİHA'lar Gördüğü İlgiyle İhracat Başarısına Dönüşüyor!

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında önemli sorumluluklar üstlenen Bayraktar TB2 İHA Sistemi'nde ilk ihracat başarısına imza atıldı. Detaylar haberimizde.. 
TEKNOFEST Teknoloji Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!

TEKNOFEST Teknoloji Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!

TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin en önemli ayağını oluşturan "Teknoloji Yarışmaları"nın başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 15 Nisan 2018. Detaylar haberimizde.. 
Türk Hava Kurumu, Drone Eğitim Merkezi Açıyor

Türk Hava Kurumu, Drone Eğitim Merkezi Açıyor

Eskişehir'de kurulu THK Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi, 16 yaş ve üstü vatandaşlar için drone ve İHA eğitimleri vermek için hazırlıklarını tamamladı. Detaylar haberimizde.. Detaylar haberimizde.. 
Türkiye İnsansız Hava Aracında Dünya Markası Oluyor!

Türkiye İnsansız Hava Aracında "Dünya Markası" Oluyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin insansız hava aracı (İHA) tasarlanması ve üretilmesi konusunda dünyanın sayılı 4-5 ülkesinden biri haline geldiğini belirterek, "Amacımız, 3,5-4 ton civarında silahlı İHA yapmak ve bunu daha güçlü silah ve kameralarla donatmak." dedi.Detaylar 
İHA Yarışmasında 202 Takım, En İyi Olabilmek İçin Yarışacak!

İHA Yarışmasında 202 Takım, "En İyi" Olabilmek İçin Yarışacak!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) düzenlediği insansız hava araçları (İHA) yarışmasına yurt içinden ve dışından yoğun ilgi gösterildi. İHA projeleriyle kurumun kapısını çalan 202 takım, "en iyi" olabilmek için kıyasıya yarışacak. Detaylar haberimizde.. 
Türkiye İnsansız Hava Aracı Üretebilen 6 Ülkeden Biri!

Türkiye "İnsansız Hava Aracı" Üretebilen 6 Ülkeden Biri!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık: "Türkiye dünyada 6 insansız hava aracı üreten ülkeden bir tanesi. Bunu son derece önemsiyoruz. Ama bunu yeterli görmüyoruz. Sürekli geliştirmenin gayretindeyiz" açıklamasında bulundu. Detaylar haberimizde.. 
Fikri Olan Girişimciler ARGETİ 2015 Proje Pazarında Buluştu!

Fikri Olan Girişimciler ARGETİ 2015 Proje Pazarında Buluştu!

Yenilikçi proje ve fikirlerin tanıtılması, desteklenmesi ve ticarileştirilmesinin önünü açmak amacıyla düzenlenen "ARGETİ'15 Proje Pazarı" Gaziantep'te açıldı. Detaylar haberimizde..