Hakan Aran ile Etiketli İçerikler

2 Yazarımız bu etiket ile 5 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
100 KOBİ'nin İkiz Dönüşüm Yolculuğu Projesi Başlıyor

"100 KOBİ'nin İkiz Dönüşüm Yolculuğu" Projesi Başlıyor

Türkiye İş Bankası’nın, 100. kuruluş yıldönümünde, MEXT Teknoloji Merkezi iş birliğiyle hayata geçirdiği “100 KOBİ’nin İkiz Dönüşüm Yolculuğu” projesi, ekonominin belkemiği KOBİ’lerin hem dijital hem de yeşil dönüşümünü hızlandırmayı hedefliyor. İşte detaylar.. 
İş Bankası ve F-Ray FinTech'ten Sermaye Piyasalarında İş Birliği

İş Bankası ve F-Ray FinTech'ten Sermaye Piyasalarında İş Birliği

İş Bankası, Workup Girişimcilik Programı 10. dönem mezunlarından F-Ray FinTech ile finansal okuryazarlığın artırılmasına ve borsa yatırımcılarına nitelikli, hızlı bilgi sunmaya katkıda bulunacak bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar.. 
250 Milyon Euro Yatırımla 1 Milyon Kişiye Enerji Sağlayacak

250 Milyon Euro Yatırımla 1 Milyon Kişiye Enerji Sağlayacak

Yarım asrı aşan süredir taahhüt, gayrimenkul ve enerji alanlarında topluma değer katan projelere imza atan ERN Holding’in bünyesinde olan Gülpınar Rüzgâr Enerjisi Santrali, Türkiye'nin enerji haritasını dönüştürmek ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak amacıyla önemli bir kilometre taşına ... 
İş Bankası, 100. Yıl Girişim Sermayesi Yatırım Fonunu Kurdu

İş Bankası, "100. Yıl Girişim Sermayesi" Yatırım Fonunu Kurdu

İş Bankası Grubu, teknolojiyle hızla büyüyen ve sıradışı kuruculara sahip girişimlere destek olmak için yeni yatırım fonu "100. Yıl Girişim Sermayesi" fonunu tanıttı. Fon, küresel Türk girişimlerin büyüme yolculuğuna eşlik edecek. 
Türkiye'de Mobil Bankacılık 3 Yılda Tam 25 Kat Büyüdü!

Türkiye'de Mobil Bankacılık 3 Yılda Tam 25 Kat Büyüdü!

Mobil bankacılık 2011-2014 yılları aralığında 19 kat büyüdü. Mart 2015 itibarıyla yıllık bazda ise büyüme 25 kata ulaştı. TBB verilerine göre 2011 yılında 11.2 milyar lira olan mobil bankacılık işlem hacmi 2014 sonunda 218.2 milyar liraya, Mart 2015 yıllık bazda da 277.2 milyar liraya çıktı.