Cnn Türk ile Etiketli İçerikler

3 Yazarımız bu etiket ile 8 İçerik yayınladı, bu içerikler 0 yorum aldı.
Pazartesi Sendromu Yaşamayan Kişiden Girişimci Olur!

Pazartesi Sendromu Yaşamayan Kişiden Girişimci Olur!

BTM Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Öncel, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programına konuk oldu ve BTM’nin faaliyetleri hakkında Deniz Bayramoğlu’nun sorularını yanıtladı. Detaylar haberimizde.. 
Martin Lindstorm: Türkiye’nin “Küresel Marka” Potansiyeli Yüksek!

Martin Lindstorm: Türkiye’nin “Küresel Marka” Potansiyeli Yüksek!

MCT Danışmanlık tarafından 17’ncisi gerçekleştirilen Pazarlama Zirvesi dünyanın önde gelen pazarlama düşünürlerini bir araya getirdi. TIME Dergisi'nin “Dünya’nın En Etkili 100 Kişisi”nden biri olan Martin Lindstrom, Türkiye’nin küresel marka çıkartmak için çok büyük bir potansiyeli olduğunu belirtti 
BizTalks Buluşmaları 2015 Nisan Konuğu: Ozan Onat

BizTalks Buluşmaları 2015 Nisan Konuğu: Ozan Onat

Profesyonellerin buluştuğu, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı Gelecex Business Talks organizasyonlarının 29 Nisan 2015 konuğu CNN TÜRK Program Müdürü ve Yazar Sn. Ozan Onat olacak. Detaylar haberimizde.. 
Finansçı Desteğini Hakeden Geleceğin Patronları Belli Oldu!

"Finansçı" Desteğini Hakeden Geleceğin Patronları Belli Oldu!

Finansbank’ın, Türkiye’deki girişimcilik ruhunu ve ekosistemini destekleme hedefi ile bu yıl 2.’sini gerçekleştirdiği “Geleceğin Patronları 2014” yarışması, 19 Aralık’ta Conrad Otel’de düzenlenen Büyük Jüri final sunumu ardından sonuçlandı. Detaylar haberimizde.. 
EY Türkiye Girişimcilik Yarışmasında Yılın Girişimcisi Baydöner Oldu!

EY Türkiye Girişimcilik Yarışmasında "Yılın Girişimcisi" Baydöner Oldu!

Uluslararası denetim ve danışmanlık firması EY’nin dünya çapında gerçekleştirdiği ve girişimcilik konusunda dünyanınen prestijli iş dünyası ödül programı olarak kabul edilen “Yılın Girişimcisi” programının Türkiye ayağı sonuçlandı. Detaylar haberimizde.. 
Entrepreneur Of The Year Türkiye'de Yılın Girişimcisi Aranıyor!

"Entrepreneur Of The Year" Türkiye'de Yılın Girişimcisi Aranıyor!

EY tarafından dünya genelinde 60 ülkede 145'i aşkın şehirde düzenlenen ‘EY Entrepreneur Of The Year - Yılın Girişimcisi’ yarışmasının başvuruları başladı. Detaylar haberimizde.. 
EY'nin Yılın Girişimcisi Ödülü Dr. Şükrü Bozluolçay'ın!

EY'nin "Yılın Girişimcisi" Ödülü Dr. Şükrü Bozluolçay'ın!

Ernst & Young’ın dünya çapında gerçekleştirdiği ve girişimcilik konusunda dünyanın en prestijli iş dünyası ödül programı olarak kabul edilen “Yılın Girişimcisi” yarışmasının Türkiye ayağı sonuçlandı. 21 Şubat’ta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımıyla gerçekleştirilen gala ... 
EY, Türkiye'de Yılın Girişimcisini Seçiyor, Dünyaya Sunuyor!

EY, Türkiye'de Yılın Girişimcisini Seçiyor, Dünyaya Sunuyor!

Ernst & Young’ın dünya çapında gerçekleştirdiği “Yılın Girişimcisi” yarışmasının Türkiye ayağı sonuçlandı. 13 Şubat’ta yapılan jüri toplantısının ardından, birçok aday arasından son beşe kalan finalistlerden biri “Yılın Girişimcisi” seçildi. Monte Carlo’daki dünya finalinde, Türkiye’yi temsil e ...