TEKNOFEST TÜBA Doktora Bilim Ödülü Başvuruları Uzatıldı

TEKNOFEST TÜBA Doktora Bilim Ödülü başvuruları uzatıldı. TEKNOFEST odak alanlarında yazılmış ülkemiz kaynaklı doktora tezlerin ödüllendireleceği TEKNOFEST - TÜBA Doktora Bilim Ödülleri'ne SON BAŞVURU TARİHİ 4 HAZİRAN!

 
Türkiye’nin gelişmesi ve her alanda bağımsızlığını güçlendirmesi, milli ve özgün teknolojik ürün ve sistemler geliştirmesi hedefleri doğrultusunda birçok alanda çalışmalar yürütülmektedir. Bu çalışmaların en önemli unsurları ise, toplumun bütün katmanlarının bu hedefler doğrultusunda bilinçlendirilmesi ve ileri teknoloji projeleri geliştirecek insan kaynağının eğitilmesi ve desteklenmesidir. Milli Teknoloji Hamlesi olarak tanımlanan bu sürecin lokomotif alanlarından biri de havacılık ve uzay uygulamalarıdır.

Ülkenmizin yetişmiş nitelikli insan kaynağına katkı sunmayı ve toplumun her kesiminin teknoloji üretim süreçlerine olan desteğini artırmayı kendine amaç edinmiş TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde ülkemizin milli teknoloji ekosisteminde kritik rol oynayan kurum ve kuruluşlarıyla birlikte düzenlenmektedir.

Üç yıldır toplumun her kesiminde teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturan TEKNOFEST, bu yıl ilk kez TEKNOFEST - TÜBA Doktora Bilim Ödülleri'ni hayata geçiriyor.

TEKNOFEST odak alanlarında yazılmış ülkemiz kaynaklı doktora tezlerin ödüllendireleceği TEKNOFEST - TÜBA Doktora Bilim Ödülleri'ne SON BAŞVURU TARİHİ 4 HAZİRAN!

Detaylı bilgi ve başvuru için https://teknofest.org/duyurular-183.html sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor