3. TEKNOFEST Roket Yarışması Başvuruları Başladı, Kaçırmayın!

TÜBİTAK, Savuma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) ve Roketsan A.Ş.’nin yürütücülüğünde TEKNOFEST 2020 Organizasyonu kapsamında düzenlenmekte olan Roket Yarışması’nın başvuruları başladı. Detaylar haberimizde..

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Savuma Sanayii  Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) ve Roketsan A.Ş.’nin yürütücülüğünde TEKNOFEST 2020 Organizasyonu kapsamında düzenlenmekte olan Roket Yarışması’nın başvuruları başladı.

3. TEKNOFEST Roket Yarışmasının atışları Eylül ayının ilk haftasında Aksaray’da gerçekleştirilecek. Ödül töreni ve sergi ise 22 – 27 Eylül 2020 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan TEKNOFEST Organizasyonu kapsamında yapılacak.

Yarışmaya katılan takımlara malzeme desteği  ve dereceye giren takımlara her üç kategori  için 1.lik Ödülü 50.000TL, 2.lik Ödülü 40.000TL ve 3.lük ödülü 30.000TL olmak üzere toplamda 360.000TL ödül verilecek.

Başvurular www.teknofest.org adresinden çevrimiçi olarak yapılıyor. Yarışmayla ilgili detaylı bilgi websitesinde bulunan yarışma şartnamesinden edinilebiliyor.

Başvuru için son tarih: 28 Şubat 2020

Haberimizi genç okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 15.491 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Etkinlik, Tanıtım Haberi, Yarışma

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor