5. TÜBİTAK Uluslararası İHA Yarışması Başvurularınızı Bekliyor

TÜBİTAK tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması Etkinlik Kuralları yayınlandı.İHA Yarışması 15 – 20 Eylül 2020 tarihlerinde TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında Gaziantep ilinde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması Etkinlik Kuralları yayınlandı.

5. TÜBİTAK Uluslararası İHA Yarışması15 – 20 Eylül 2020 tarihlerinde TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında Gaziantep ilinde gerçekleştirilecek. Yarışlar, öğrencileri İHA konusundaki çalışmalara teşvik ediyor ve onlara mühendislik yeteneklerini gösterebilecekleri bir ortam sunuyor.

Yarışmaya katılan tüm takımlara 8.000 TL İHA Geliştirme Desteği ile 4.000 TL Katılım Desteği verilirken, ayrıca farklı kategorilerde 30.000 TL’ye kadar ödüller veriliyor.

Başvurular bu yıldan itibaren iha.tubitak.gov.tr adresinde yayınlanacak sistem üzerinden çevrimiçi yapılacak. 5. TÜBİTAK Uluslararası İHA Yarışması başvurusu için son tarih: 23 Mart 2020 / 17.30

5. TÜBİTAK Uluslararası İHA Yarışması hakkında detaylı bilgi, başvuru koşulları ve teknik kurallarla ilgili ayrıntılı bilgi için iha.tubitak.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 15.020 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Etkinlik, Tanıtım Haberi, Ulusal, Yarışma

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor