FinTech Devrimi TestFinTech Paneli'nde Gündeme Taşınıyor

Yazılım Test ve Kalite Derneği’nin (Turkish Testing Board - TTB) düzenlediği TestFinTech Paneli’nin ilki “Fintech Devrimi: Yeni Nesil Finans Teknolojisinin İnşası” başlığıyla 18 Aralık 2019, Çarşamba günü Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel'de düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

Ülkemizdeki bilişim sektörünün global arenada rekabet edebilmesi, yazılım testi ve kalitesi alanının gelişmesi adına faaliyetlerine devam eden Yazılım Test ve Kalite Derneği (Turkish Testing Board – TTB), gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de finans ve bilişim sektörünün gündemine oturan FinTech’in sunduğu fırsatların değerlendirileceği TestFinTech Paneli, 18 Aralık 2019 tarihinde ilk kez düzenlenecek. Finans ve teknoloji ekosisteminin fikir liderlerini buluşturacak olan panel, FinTech ve yazılım testi ilişkisini mercek altına alacak.

Yazılım Test ve Kalite Derneği’nin (Turkish Testing Board - TTB) düzenlediği TestFinTech Paneli’nin ilki 18 Aralık 2019, Çarşamba günü Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel'de gerçekleşiyor. “Fintech Devrimi: Yeni Nesil Finans Teknolojisinin İnşası” başlığıyla düzenlenecek etkinlik, finans ve teknoloji profesyonellerini bir araya getirerek FinTech konusundaki gelişmeleri masaya yatıracak.

TestFinTech Paneli, Türkiye bilişim sektörünün uluslararası pazarlarda rekabet edebilmesi için sektörün yazılım testi ve kalitesi konusunda gelişmesine yönelik çalışmalar yapan TTB’nin, farklı sektörlerden gelen profesyonellerle düzenlediği etkinlikler kapsamında gerçekleşiyor.

TestFinTech Paneli’nde FinTech İstanbul Kurucu Ortağı ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Selim Yazıcı, Intertech Yazılım Kalite Yönetimi Yöneticisi Serkan Can, Paribu Kurucusu Yasin Oral, Paytr CEO’su Tarık Tombul, Keytorc Test Hizmetleri Yöneticisi Berk Dülger, Yazılım Test ve Kalite Derneği Başkanı Koray Yitmen ve iyzico Yazılım Direktörü Yalçın Yenigün panelist olarak yer alacaklar.

Sahip olduğu teknolojik güç ile FinTech’lerin artık geleneksel finansal hizmetlerle rekabet eden bir konuma ulaştığını hatırlatan Yazılım Test ve Kalite Derneği (Turkish Testing Board – TTB) Başkanı Koray Yitmen, tüm dünyada mobil teknolojilerin de gelişmesiyle FinTech alanının giderek büyüdüğünü vurguladı. Bu hızlı gelişimin ülkemizdeki bilişim ve finans sektörleri için önemli fırsatları beraberinde getirdiğine dikkat çeken Yitmen, “Bu noktada uluslararası pazarlarda rekabet edebilecek, küresel standartta yazılımların geliştirilmesi kadar yazılım testi konusu da büyük önem kazanıyor. TestFinTech Paneli’ni de bu doğrultuda düzenlemeye karar verdik. Sektörün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak yer alacağı panel, FinTech’ler ile yazılım test ve kalite ilişkisini tüm ayrıntılarıyla masaya yatıracak” dedi.

Unutmayın, Katılımın ücretsiz ve kontenjanla sınırlı olduğu TestFinTech Paneli 18 Aralık 2019 tarihinde 19.00-21.00 saatleri arasında düzenlenecek.

TestFinTech Paneli hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.turkishtestingboard.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor