Influencer Pazarlamasında En İyiler Belirleniyor

Influencer pazarlaması alanında Türkiye’nin en iyilerini belirlemek amacıyla gerçekleşen INFLOW Global Summit&Awards'19’un ikincisi için ödül başvuruları alınmaya başladı. Son başvuru tarihi 20 Eylül 2019. Detaylar haberimizde..

Influencer pazarlaması alanında Türkiye’nin en iyilerini belirlemek amacıyla gerçekleşen INFLOW Global Summit&Awards'19’un ikincisi için ödül başvuruları alınmaya başladı. Son başvuru tarihi 20 Eylül 2019.

Influencer, marka ve ajans işbirliklerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen INFLOW Global Summit&Awards'19, ikinci senesinde önemli bir değişikliğe imza atarak, ödülleri global arenaya da taşıyor. INFLOW Awards'a bu yıl hem ülkemiz hem de yurt dışından marka ve ajanslar katılım sağlayabilecek.

22 Ekim Salı günü Four Seasons Hotel Bosphorus’ta sahiplerini bulacak ödüller 31 farklı kategoride verilecek. Geri sayımın başladığı ödüller için marka ve ajanslar alanının en iyisi olmak için yarışacak.

INFLOW Awards başvuruları, dijital ve pazarlama sektörünün duayen isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Ödüllerde ayrıca halk oylamasının yapılacağı kategoriler de yer alacak. Sektör paydaşlarını bir araya getirecek olan etkinlik ile başarılı çalışmalara dikkat çekilerek yenilikçi yaklaşımların teşvik edilmesi amaçlanıyor.

INFLOW Global Summit&Awards'19 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.inflowsummits.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor