Smart Future World Expo Dijital Dönüşüme Öncülük Edecek

Türkiye’nin en büyük teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliği Smart Future World Expo, “Dijital KOBİ Hareketi” sloganıyla 30-31 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin en büyük teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliği Smart Future World Expo, “Dijital KOBİ Hareketi” sloganıyla 30-31 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu teknolojik atılım ve ihracat seferberliği doğrultusunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle organize edilen Türkiye’nin en büyük teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliği Smart Future Wolrd Expo 2019 Akıllı Teknolojiler Zirve ve Fuarı, 30-31 Ekim 2019 tarihleri arasında “Dijital KOBİ Hareketi” sloganıyla İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bakanlıkların yanısıra İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası (İTO), Makine İmalat Sanayii Dernekleri Federasyonu (MAKFED), Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD), Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) tarafından desteklenen Smart Future World Expo 2019 sektör lideri firmaların işbirliği ile akıllı gelecek ekosistemini kurgulamayı hedefliyor. Bu Alandaki En Kapsamlı Organizasyon Smart Future World Expo Zirve ve Fuarı, geleceğin teknoloji üreticileri ve hizmet sağlayıcılarının Türkiye’deki sanayici, iş dünyası temsilcileri ve yerel yöneticileriyle buluşması için planlanan en kapsamlı organizasyon olma özelliğini taşıyor.

Her yıl özenle seçilip tasarlanan temalarla dönüşümün öncüsü firma ve kurumların yer aldığı fuar alanı, eş zamanlı konferansları barındıran zirve, üst düzey yöneticileri bir araya getiren C-Level network alanı, dijital teknoloji temelli girişimci projeleri ve yatırımcı potansiyeli oluşturan proje pazarı gibi tamamlayıcı etkinlikleri bir araya getiren World Expo, kapsamlı konseptiyle bu alanda fark oluşturmayı başarmış durumda.

Smart Future World Expo’da, geleceğin akıllı teknolojileri ve bu teknolojilerin ülkemizin şehirleri ve sanayisine getirdiği yeni yaklaşımlar ele alınacak. Bakanlıkların, yerel yönetimlerin, üniversitelerin ve sektör lideri firmaların yerlerini alacağı dev organizasyonda; Sanayinin Dönüşümü, Akıllı Şehir ve Yapı ile Girişimcilik temaları eş zamanlı olarak işlenerek bilişim, yazılım, otomasyon, elektronik ve şehircilik başta olmak üzere gelişen IoT, yapay zeka, bulut bilişim ve büyük veri gibi geleceğin dünyasını şekillendiren akıllı teknolojilere değinilecek.

Smart Future World Expo 2019 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.smartfutureexpo.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor