TÜBİTAK Ar-Ge Destekli İlk E-Spor Girişimi: Flank Esports

TÜBİTAK'tan Ar-Ge desteği alan ilk espor projesi Flank Esports, adından yurt dışındada söz ettiriyor. En Başarılı 100 Startup listesinde yer alan girişim, ayrıca Cannes Lions ve Tel-Aviv'e seçilen ilk Türk Startup oldu.

TÜBİTAK'tan Ar-Ge desteği alan ilk espor projesi olan Flank Esports, başarılarıyla adından yurt dışında da söz ettirmeye devam ediyor. İki senedir Startup Dergisi tarafından açıklanan En Başarılı 100 Startup listesinde yer alan Flank Esports, ayrıca Cannes Lions ve DLD Tel-Aviv'e seçilen ilk "Türk Startup" oldu.

Flank Esports ile tüm espor turnuvaları, maçları ve detaylı istatistikleri tek bir yerden takip edilebiliyor. Kullanıcılar espor ve oyun dünyasına dair her şeyden anında haberdar olabilmenin yanı sıra, Flank Esports'un geliştirdiği ve mobil uygulaması üzerinden ulaşılabilen Flank Fantezi Ligi'nde kendi takımlarını kurabiliyor ve şampiyon olmak için birbirleriyle yarışabiliyor. 

Flank Fantezi Ligi, Flank Esports tarafından geliştirilen, espor takipçilerinin espor tecrübelerinden sonuna kadar faydalanmalarını sağlayan bir uygulama. Kullanıcılar Flank Fantezi Ligi'ne Flank Esports uygulaması üzerinden girebiliyor ve en iyi ödülleri kazanmak ve oyun topluluğunda isimlerini duyurmak için birbirleriyle yarışabiliyorlar. Kullanıcılar, çeşitli görevleri tamamlayarak ve dünyadaki tüm espor maçları için tahminlerde bulunarak Flank puanları kazanabiliyor, kazanılan bu puanlarla da mağazadan oyuncu kart paketi alarak çıkan oyuncu kartlarıyla hayallerindeki takımı oluşturabiliyorlar. Oyuncu kartlarının Flank Fantezi Ligi istatistikleri dünyadaki dört “League of Legends” liginin sonuçları ile oluşturulan algoritma ile belirleniyor. İlk 100'e giren oyuncuları ise birçok ödül bekliyor. Birçok kullanıcının ilgisini çeken Fantezi Ligi'nde şimdiye kadar 5 milyondan fazla tahmin yapıldı, 30.000'den fazla takım kuruldu.

Flank Esports hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.flankesports.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor