Sosyal Medyada Ücretsiz Ürün Satmanın En Yeni Yolu: Gittibu!

Kullanılmayan ya da ihtiyaç duyulmayan eşyaların, yeni eşya satın almak kadar kolaylaştığı yeni nesil ikinci el alım satım platformu Gittibu.com faaliyete geçti.

Türkiye’de ilk kez taksitle ikinci el eşya alım satımının yanı sıra kullanıcının sosyal medya üzerinden de satış yapabilmesine fırsat tanıyan Gittibu.com, aynı zamanda kullanıcılarının sunduğu danışmanlık ve hizmetlerin de tahsilât riskini ortadan kaldırarak iş hayatında fark yaratıyor. Her gün alınan ve kullanılmayan, uzun süre depolarda ya da evlerde biriktirilen eşyalar, artık değerleniyor. İkinci el eşya alım ve satım platformu olan Gittibu.com, online pazarda satıcı ve alıcıyı şeffaf bir yapıda buluşturuyor.

Hızlı ve güvenilir satışın adresi olan Gittibu.com üzerinden aklınıza gelebilecek tüm eşyaları kredi kartıyla satabilmek mümkün. İster garajdaki araba ister ofisteki sandalye ister uzun zamandır kullanılmayan tekne ya da on bin parçalık puzzle. Kullanılmayan eşyaları, değerlendirerek bütçeye destek olmak Gittibu.com ile kolaylaştı.

Sosyal Medyada Taksitli Satışa İmkan Tanıyan İkinci El Alım Alışveriş Sitesi 

Satış yapılacak ürünleri yükledikten sonra kullanıcının sosyal medya üzerinden kendi reklamını ve satışını yapabilmesini de sağlayan Gittibu.com, siteye konulan ürünlerin bu sayede daha hızlı satılabilmesini de sağlayan alt yapıyı oluşturuyor. İkinci el eşya satmanın, yeni bir eşya almak kadar kolaylaştığı site, kullanıcının ürünü 12 ay taksite kadar alabilmesine de imkân tanıyor. Böylelikle alıcı, yeni ürünü taksitle alabilmenin kolaylığını, ikinci el alışverişe de taşıyor.

İkinci el eşya alım satımında “güven” ve “şeffaflık” ilkesini benimseyen Gittibu.com, ödeme ve tedarik konusunda hem satıcıyı hem de alıcıyı koruyor. Ödeme yapılmadan gönderilen ürünler ya da ödemesi yapıldığı halde gönderilmeyen ürünler gibi ikinci el eşya alım satımında en çok korkulan konular artık Gittibu.com ile geride kalıyor. Ürün satın alındıktan sonra ödenen  tutar, Gittibu.com’un ortak ödeme havuzunda bekletiliyor. Ürün alıcıya ulaştıktan ve doğru ürünün gittiğine dair onay iletildikten sonra ise satıcıya ödeme gerçekleşiyor. Öte yandan hem yurtiçi hem de yurtdışına kargoyla gönderim yapılmasına imkân tanıyan site, kargo takibini de kendi yürütüyor.

Sahip olduğu eşsiz özellikleri ve faaliyete geçtiği süre içerisinde hızla popülerleşen Gittibu.com, kullanıcıların ikinci el eşya satabilmelerinin yanı sıra müzik, matematik gibi farklı alanlarda ders vermek isteyen ya da seramik kursu düzenleyen herkesin sunduğu hizmetin duyurusunu ya da satışını yapabilmesini sağlıyor.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor