Markanıza En Doğru Ajansı Bulmanızı İsteyen Girişim: Edvido!

Mart 2018’de üç girişimci arkadaşın kurduğu Edvido, kısa zamanda büyük yol kat ederek 2019 Ocak-Mayıs döneminde yüzde 800 büyüme gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde..

Mart 2018’de üç girişimci arkadaşın kurduğu Edvido, kısa zamanda büyük yol kat etti. Ağustos 2018’de yayına başlayan Edvido, ekimde 50 servis sağlayıcı rakamına ulaştı. Aralık ayına gelindiğinde haftada bir brief ortalamasına ulaştı. Ocak 2019’da haftada üç brief ortalamasına ulaşan Edvido, mayıs ayında 100 servis sağlayıcı ortalamasına ulaşmış oldu. Ocak-Mayıs döneminde yüzde 800 büyüme gerçekleştirdi. Servis sağlayıcı sayısı 100’e ulaşırken, kullanıcılar arasında yapılan toplam anlaşma tutarı ise 630 bin TL oldu.

Markaların reklam, pazarlama, yazılım gibi birçok alandaki ihtiyaçlarını karşılamak için yola çıkan Edvido, kullanıcıların hedeflerine uygun partnerler ile çalışmasını sağlıyor. Bünyesindeki 100’den fazla ajans, firma ve danışman ile markalara hizmet veren Edvido, uzman ekibi ile çalışmalarını İTÜ Çekirdek bünyesinde sürdürüyor. Edvido, eşleşme algoritması ile marka-partner uyumunu en yüksek seviyeye çıkararak kullanıcıların kaliteli hizmet almasını hedefliyor.

Çalışma biçimi oldukça basit. Sadece dört adımda amaca ulaştırıyor. İlk adımda, projeyi ve şirketi anlayabilmek için kullanıcıya birkaç soru soruluyor. Eşleşme algoritmasıyla bütçe ve hedeflere en uygun ajans ve firmalar ile eşleşme sağlanıyor. İkinci adımda, proje ile ilgilenen ajans ve firmalardan beş tanesi kullanıcı ile iletişime geçiyor. Üçüncü adımda, kullanıcı ile çalışmak isteyen ajans ve firmaların tamamladığı projeler incelenebiliyor, kurumsal profesyonellerin yorumlarına ulaşılabiliyor. Dördüncü adımda da, çalışmak istenilen firmalarla chat uygulaması üzerinden işin detayları konuşuluyor, toplantı ayarlanıyor ve anlaşmaya varılabiliyor.

Markaların veya girişimlerin kendi kimliklerine uygun ajanslar ile tanışabileceği platform eksikliğinden doğan girişim Edvido sayesinde kurumsal kimlik oluşturan şirketler, doğru ajansı buluyor. Hem arayış süreci kısalıyor hem de doğru adrese yönlendiriliyorlar. Bu sayede kullanıcılar, servis sağlayıcılarla (ajans veya yazılım firması) tanışıyor, toplantı ayarlayabiliyor ve çalışabiliyor. Hizmet alanları içerisinde; dijital reklam, influencer marketing, sosyal medya, SEO, video & reklam filmi, marka oluşturma & konumlandırma, PR, e-ticaret, mobil yazılım, web yazılım, event organizasyonu, metin & içerik, fotoğraf çekimi yer alıyor.

Çıktığı yolda emin adımlar ile ilerleyen Edvido, hedeflerini kısa, orta ve uzun vadeli olarak kategorilendirdi. Kısa vadeli olarak; 2019 sonunda her hafta 100 brief almayı hedefliyor. Orta vadeli olarak; Avrupa ve Güneydoğu Asya operasyonlarına başlamayı hedefliyor. Uzun vadeli hedefi ise; reklam, pazarlama ve yazılım dikeylerinde hizmet arayanları, hizmet verenler ile buluşturan global bir oyuncu olmak.

Edvido hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.edvido.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor