Yapay Zeka Destekli Yerli Ödeme Platformu Girişimi: ALNEO

Albaraka Türk’ün, KOBİ’ler için “POS”, KOBİ’lerin müşterileri için ise “Cüzdan” uygulamasından oluşan Türkiye’nin ilk yapay zeka destekli kolay ve hızlı ödeme platformu ALNEO, Google Play Store’da yayınlandı. Detaylar haberimizde..

Albaraka Türk’ün, KOBİ’ler için “POS”, KOBİ’lerin müşterileri için ise “Cüzdan” uygulamasından oluşan Türkiye’nin ilk yapay zeka destekli kolay ve hızlı ödeme platformu ALNEO, Google Play Store’da yayınlandı.

Albaraka Türk, hem bireysel hem de kurumsal müşterilerinin hayatını kolaylaştıran dijital platformlarını çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu vizyon doğrultusunda şubat ayında geliştirdiği Türkiye’nin ilk yapay zeka destekli kolay ve hızlı ödeme platformu ALNEO’yu, Play Store’larda erişime açarak kullanıcılara bir kolaylık daha sunuyor.

ALNEO, Albaraka Türk’ün üye işyerlerinin geleneksel POS cihazı kullanmadan tüm kredi kartlarından, zaman-mekân bağımsız, QR kod ve SMS gibi kanallardan doğrudan ödeme yapabildiği, Alneo üyesi müşterilerin de “Alneo Cüzdan” ile istediği kredi kartını kullanarak alışverişlerini rahatlıkla yapabilecekleri bir platform. 

Türkiye’nin ilk yapay zeka destekli kolay ve hızlı ödeme platformu ALNEO’yu, ilk etapta Google Play Store’da erişime açan Albaraka Türk, uygulamayı yakın bir zamanda App Store’da da kullanıcıların hizmetine sunacak.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor