MAKTEK İzmir 2019 İçin Geri Sayım Başladı: 9-12 Ekim

Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgahlarının en önemli firmaları 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında, Fuarizmir Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek MAKTEK İzmir 2019 Fuarı’nda bir araya gelecek. Detaylar haberimizde..

Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgahlarının en önemli firmaları 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında, Fuarizmir Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek MAKTEK İzmir 2019 Fuarı’nda bir araya gelecek.

Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD), Makina İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliğinde; İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri A.Ş. (İZFAŞ), Ege bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve İzmir Ticaret Odası’nın desteğiyle düzenlenen fuar 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında, Fuarizmir Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fuar kapsamında takım tezgahları, metal-sac işleme makineleri, tutucular-kesici takımlar, kalite kontrol-ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer alacak.

Türkiye makine imalat endüstrisinin tüm paydaşlarını, 50.000 metrekare kapalı alanda 500’ü aşkın Firma ve Firma Temsilciliğini 2. kez İzmir’de sektör profesyonelleriyle buluşturmak için hazırlıklara devam etiklerini belirten Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü “MAKTEK İzmir, iş bağlantılarına ev sahipliği yapmaya hazırlanırken yeni pazarlara açılmak ve yeni ürünleri de aynı platformda bir araya getirecek mevcut pazar paylarını arttırmak isteyenler içinde etkin bir ticaret platformu olacak. 2019 yılında İzmir’de sektörü 2. kez bir araya getirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

MAKTEK İzmir 2017’de 250 Milyon Dolarlık İş Hacmi

MAKTEK İzmir 2017 Fuarı, yüzlerce tezgah ve makine satışıyla sektörü canlandırdı ve 250 Milyon Dolar’lık iş hacmi yarattı. Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hindistan, İtalya, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, Japonya, Kanada, Kore, Lihtenştayn, Malta, Portekiz, Tayvan ve U.S.A. olmak üzere 418 Marka, 390 Firma ve Firma temsilciliğinin yer aldığı Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafından gelen 32.173 sektör profesyonelinin ziyaret ettiği fuarda teknolojik ürünleri inceleme ve iş anlaşması yapma fırsatı buldu.

Türk Hava Yolları, Maktek İzmir Fuarı’nın Resmi Hava Yolu Oldu

Türk Hava Yolları “MAKTEK İzmir 2019”un Resmi Hava Yolu olarak Turkish Conventions kapsamında fuar için seyahat edecek konuşmacı, delege, ziyaretçi, katılımcı ve eşlik edenlere özel,  belirli rezervasyon sınıflarında 2 Ekim – 16 Ekim 2019 tarihleri arasında indirimli ücretler sunulacak. (Not: Rezervasyon ve biletleme için https://www4.thy.com/TKC adresinin ziyaret edilerek, delege sekmesinde “089TKM19” nolu etkinlik kodunun kullanılması gerekiyor.)

MAKTEK İzmir 2019 Fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.izmirmaktekfuari.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor