Girişimcilik Vakfı'nın Fellow 2019 Programına Başvurular Başladı!

Türkiye'de girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençlere ilham vermek üzere kurulan Türkiye Girişimcilik Vakfı'nın Fellow 2019 Programı için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 24 Haziran 2019. Detaylar haberimizde..

Türkiye'de girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençlere ilham vermek üzere kurulan Türkiye Girişimcilik Vakfı'nın Fellow 2019 Programı için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 24 Haziran 2019.

Türkiye'de girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençlere ilham vermek üzere kurulan Türkiye Girişimcilik Vakfı'nın Fellow 2019 Programı için başvurular başladı. Programa başvuran üniversite öğrencileri, bir yıl boyunca 500 TL burs alma, girişimcilik alanında ilham kaynağı olan rol modellerle tanışma, girişim elçileri olarak farklı etkinlik ve projelerde yer alma ve uluslararası girişim ağına katılma şansına sahip olacak. 

Bu yıl Fellow Programı'na yine yoğun bir ilgi beklediklerini söyleyen Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü Mehru Aygül“Girişimcilik kültürünü ve ilhamını üniversiteli gençlerin enerjisi üzerinden tüm topluma yaymak amacıyla Fellow Programı'nı hayata geçirdik. Beşinci yılımızda programımıza yeni bir rekorla 112 bin başvuru aldık. Dünyada eşi benzeri olmayan bu programla fikirlere değil, insanlara yatırım yapıyoruz” dedi.

Fellow 2019 Programı'nın Başvuru Şartları Nelerdir?

Altı adımdan oluşan seçim sürecinin yer aldığı programa başvurabilmek için T.C. vatandaşı olmak, Türkiye'de ikamet etmek, Türkiye'de dört yıllık  bir üniversiteye girmeye hak kazanmış ve kayıt yaptırmış olmak, ekim ayından itibaren Türkiye'deki üniversitelerin 1, 2, 3 ve 4. sınıflarında okuyor olmak gerekiyor.

Fellow 2019 Programı'nda Gençleri Neler Bekliyor? 

Fellow Programı'na katılma şansı bulan gençler, program kapsamında ulusal ve uluslararası bir ağın parçası oluyor. Her iki ayda bir rol model alabilecekleri başarılı girişimcilerle bir araya gelerek onların hikâyelerinden ilham alma fırsatını yakalayacak olan girişimci adayları, üniversitelerinde girişim elçileri olarak görev alıyor. Seçilen Fellow'ların en önemli misyonları arasında kendi çevrelerinde girişimcilik kültürünü yaymak, çarpan etkisi yaratmak ve Girişimcilik Vakfı'nın “giveback” felsefesi doğrultusunda toplumdan aldıkları destekle kazandıkları deneyimi yine toplumla paylaşarak başarıyı çoğaltmak bulunuyor. Seçim sürecini başarıyla tamamlayan Fellow'lar aynı zamanda program kapsamında bir yıl boyunca aylık 500 TL burs almaya hak kazanıyor.

www.gvfellowprogrami.com web adresini ziyaret ederek Fellow 2019 Programı hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.063 kişi okudu.
Kategori: Girişimci Ekosistemi, STK

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor