Ufuk2020 Sağlık Alanı Uluslararası Proje Pazarı 4 Temmuz'da!

Ufuk2020 Sağlık, Demografik Değişim ve Refah Alanı Proje Pazarı 4 Temmuz 2019 tarihinde Brüksel’de düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

Ufuk2020 Sağlık, Demografik Değişim ve Refah Alanı Proje Pazarı 4 Temmuz 2019 tarihinde Brüksel’de düzenlenecek. Etkinlik, Ufuk2020 Sağlık çağrılarına proje sunmak isteyen şirketler (KOBİ’ler dahil), üniversiteler, araştırma kuruluşları, kamu ve STK’lar gibi önemli paydaşları bir araya getirecek.

Ufuk2020 Sağlık, Demografik Değişim ve Refah Alanı Proje Pazarı etkinliği, Sağlık Alanı 2020 yılı çağrıları için proje fikirlerinizi sunmanıza ve konsorsiyumunuzu oluşturmanıza yardımcı olacak. Etkinlik, 3 Temmuz 2019 tarihinde Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenecek olan Sağlık, Demografik Değişim ve Refah Alanı Bilgi Günü ile bağlantılı olarak gerçekleşecek.

Peki Bu Etkinliğe Neden Katılmalısınız?

  • Yaklaşan Ufuk2020 Sağlık, Demografik Değişim ve Refah çağrılarıyla ilgili tüm bilgileri edinebilirsiniz.
  • Yenilikçi proje fikrinizi veya yetkinliğinizi uluslararası bir izleyici kitlesine sunabilir ve diğer katılımcıların çözümlerini ve teknolojilerini keşfedebilirsiniz.
  • Avrupa ve ötesindeki potansiyel ortaklarla tanışabilir ve konsorsiyumunuzu oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Unutmayın, Katılımın ücretsiz olduğu Ufuk2020 Sağlık, Demografik Değişim ve Refah Alanı Proje Pazarı etkinliği için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2019.

Ufuk2020 Sağlık, Demografik Değişim ve Refah Alanı Proje Pazarı etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.healthncp.net web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor