Pazarlamanın Geleceği Marketing Meetup 2019’da Konuşuldu!

Marketing Meetup 2019, dünyanın en iyi öğretmeni ünvanına sahip Andria Zafirakou, sıra dışı nesnelerin mucidi Dominic Wilcox, ilginç hediyelere imza atan pazarlama gurusu Shed Simove gibi çok özel konuşmacıları İstanbul’da ağırladı. Detaylar haberimizde..

Pazarlama dünyasına farklı bir bakış sunan Marketing Meetup 2019, dünyanın en iyi öğretmeni ünvanına sahip Andria Zafirakou, sıra dışı nesnelerin mucidi Dominic Wilcox, ilginç hediyelere imza atan pazarlama gurusu Shed Simove gibi çok özel konuşmacıları İstanbul’da ağırladı.

“Happiness” teması ile iş zekâsına, analitiğe ve entelektüelliğe odaklanarak klişelere meydan okuyan Marketing Meetup, 25 Nisan’da UNIQ İstanbul’da gerçekleşti. Bugüne kadar 2 binden fazla şirketin bir araya geldiği etkinlik serisinin altıncısı tüm gün boyunca 1200 kişiyi ağırladı.

Pazarlamanın geleceğini konuşmak üzere ilham verici konuşmacıları bir araya getiren Marketing Meetup 2019, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden değerli isimlerin hikaye ve sunumlarına ev sahipliği yaptı. Türkiye’den ve tüm dünyadan alanında fark yaratan isimleri ağırlayan etkinliğin en özel konuşmacıları arasında geçtiğimiz yıl “Dünyanın En İyi Öğretmeni” ödülünü kazanan Andria Zafirakou yer aldı. Eğitimde sanatın gücünü kullanarak yaratıcılığın nasıl gelişebileceğini anlatan Zafirakou, ilham veren konuşmasıyla katılımcılara farklı bir dünya sundu. İlginç fikirleriyle geliştirdiği hediyelerden dünyada 1,5 milyon satmasıyla ünlenen Shed Simove ise yaratıcılığın anahtarının nasıl açılabileceğini anlattı. Oxford'ta 'Deneysel Psikoloji' alanında uzman olan Simove, başarıya giden yolsa ipuçları paylaştı. Dünyanın en popüler filmlerinin pazarlamalarını yürüten Hollywood Pazarlama Stratejisti Peter Adee ise “’Tutku Her Şeydir' Yaptığını sev, ya da sana ilham veren bir şey bul” başlıklı konuşmasıyla Marketing Meetup 2019’ın fark yaratan isimleri arasında yer aldı. Etkinliğin dikkat çeken diğer iki konuşmacısı ise dünyanın GPS’li ilk ayakkabısı gibi sıra dışı nesnelerin mucidi olan Dominic Wilcox ile Burning Man kültürünün dünya çapında büyümesine yön veren iletişim direktörü Megan Miller oldu.

6 aylık yoğun bir hazırlık süreci geçirdiklerinin altını çizen Marketing Meetup CEO’su Necip Murat, “Bu yıl Marketing Meetup’ta “Happiness” temasıyla doğrudan hayatın kendisini sahiplendiğimiz bir içerik kurguladık. Pazarlamada ses getiren, dünyaca ünlü konuşmacıları bir araya getirdik. Her biri birinden bağımsız konularda fark yaratmış ve ilham veren isimlerdi. Her bir konuşmacımızın içeriği dinleyicileri gülümsetip, düşündürmesinin yanı sıra, tüketicilere daha iyi bir deneyim yaşatırken onları mutlu edebilmenin mümkün olduğunu hatırlattı” dedi.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor