Finans Sektöründeki En İyi Çalışmalar Sardis’te Yarışıyor!

Finans sektöründeki bankalar, sigorta şirketleri, finansal teknoloji şirketleri ve diğer finansal kuruluşlarının en yenilikçi projeleri ve üstün pazarlama başarılarının ödüllendirileceği Sardis Awards başvuruları devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Finans sektöründeki bankalar, sigorta şirketleri, finansal teknoloji şirketleri ve diğer finansal kuruluşlarının en yenilikçi projeleri ve üstün pazarlama başarılarının ödüllendirileceği Sardis Awards başvuruları devam ediyor.

MediaCat’in ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek Sardis Awards’ta finans dünyasının en iyi projeleri ‘Ürün ve Hizmet İnovasyonu’, ‘Dijital Pazarlama’, ‘Müşteri Deneyimi ve Etkileşimi’, ‘Ekosistem Stratejisi’, ‘Kurum İçi İnovasyon’, ‘Entegre İletişim’, ‘Pozitif Sosyal Etki’, ‘İnovatif Hızlandırma ve Kuluçka Programları’ ve ‘Kurumsal İletişim’ olmak üzere dokuz farklı kategoride ödüllendirilecek.

Adını Manisa’nın Salihli İlçesi, Sart beldesi sınırları içerisinde yer alan ve sikkenin doğum yeri olan Sardes Antik Kenti’nden alan Sardis Awards'in son başvuru tarihi 28 Ağustos 2019.

Finans sektöründeki bankaların, sigorta şirketlerinin, finansal teknoloji şirketlerinin, diğer finansal kuruluşların ve finansal kuruluşlara hizmet veren ajansların en yenilikçi projelerinin ve üstün pazarlama başarılarının ödüllendirileceği Sardis Awards’ta dereceye girenler; finans sektöründeki şirketleri temsil eden üst düzey yöneticiler, finans sektörüyle ilişkili teknoloji yazarları, akademisyenler, araştırmacılar ve finans sektöründe etki yaratmış girişimcilerden oluşacak, bankacılık sektörünün duayeni Sayın Akın Öngör’ün başkanlığındaki jüri üyelerinin oylarıyla belirlenecek.

10 Mayıs 2016 – 28 Ağustos 2019 tarihlerini kapsayan projelerin yarıştığı organizasyonun tüm kategorilerine; bankalar, sigorta şirketleri, bireysel emeklilik şirketleri, varlık yönetimi şirketleri, sermaye piyasası kuruluşları, finansal kiralama şirketleri, finansal teknoloji şirketleri, diğer finansal kuruluşlar ve diğer kuruluşlar (finans kuruluşları ile iş birliği yapan diğer sektörlerden -yazılım, bilişim, telekom, perakende, hizmet sağlayıcı- şirketler) başvurabilecek. Ajanslar ise sadece Entegre İletişim Bölümü’ne reklam veren şirketleri ile beraber ortak başvuru yapabilecek.

Sardis Awards hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.sardisawards.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi finans sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor