Sertifier, Tarvenn’den 1,2 Milyon TL Değerleme ile Yatırım Aldı

Akıllı sertifika hizmeti sunarak sertifikaların kolayca tasarlanmasını ve katılımcılara dijital ortamda dağıtılmasını sağlayan girişim Sertifier, Tarvenn’den 1,2 Milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Detaylar haberimizde..

Akıllı sertifika hizmeti sunarak sertifikaların kolayca tasarlanmasını ve katılımcılara dijital ortamda dağıtılmasını sağlayan girişim SertifierTarvenn’den 1,2 Milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

Sertifier, blockchain teknolojisinden de yararlanarak; kurumlar ve bireyler için tüm eğitim bilgilerinin güvenli bir şekilde oluşturulmasını, dağıtılmasını ve paylaşılmasını sağlıyor. İlk günden itibaren global pazar hedefi ile yola çıkan girişim, şimdiden 11 ülkede 25 binden fazla sertifikanın dağıtımı gerçekleştirdi. Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın 4. dönemine seçilen başarılı girişimlerden biri olan Sertifier, Tarvenn’den aldığı yatırım ile uluslararası pazarda önemli bir oyuncu olmaya hazırlanıyor.

“Hedefimiz Dünyada Dijital Sertifika Alanında Bir Numara Olmak”

Sertifier kurucu ortakları Arda Helvacılar ve Bengisu Doğan, Tarvenn’in desteği ile uluslararası pazardaki yayılıma devam edeceklerini belirtiyor. Bengisu Doğan, "Kendimize ve ekibimize çok güveniyoruz. Türkiye’de akıllı sertifikaların öncülüğünü yaptık. Kısa süre içerisinde 11 ülkede 25 binden fazla sertifika gönderimi gerçekleştirdik ve 68 kurumsal müşteri elde ettik. Tarvenn’in tecrübesi ve desteği ile bu ülkelerin sayısını arttırmak ve milyonlarca kişinin eğitim verisini güvenli şekilde sunan bir Büyük Veri (Big Data) şirketi olmak istiyoruz. Sertifier rakiplerine oranla daha başarılı bir tasarım ve kullanım ara yüzüne sahip. Kurumsal çözümümüz ile binlerce çalışana sahip şirketlerin tüm sertifikasyon ihtiyacına karşılık verebiliyoruz. Hedefimiz bu avantajlarımızı doğru kullanarak dünyada dijital akıllı sertifika alanında bir numara olmak." ifadelerini kullandı.

“Sene Sonuna Kadar 55 Ülkeye Ulaşmak İstiyoruz”

Tarvenn Ventures Genel Müdürü Mustafa Kopuk, eğitim sektöründeki dijitalleşmenin gün geçtikçe arttığını ve Sertifier’ın kurumlar için harika bir kolaylık sunduğunu ifade etti. Mustafa Kopuk, "Eğitim sektörü tüm dünyada dijitalleşiyor ve eğitim teknolojileri yani EdTech girişimlerinin önemi artıyor. Sertifier kurumlar için sertifikasyon süreçlerini kolaylaştırırken doğrulama ve paylaşım özellikleri ile sektördeki önemli bir eksiğe çözüm üretiyor. Global pazarda hızlı bir büyüme elde ederek sene sonuna kadar 55 ülkeye ulaşmak istiyoruz." dedi.

Akıllı sertifika hizmeti sunan girişim Sertifier hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.sertifier.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor