Kızılötesi Işınlar Yayabilen Seramik 90 Ülkeye İhraç Edilecek!

Türk şirketi Decovita Seramik, alanında bir ilke imza atarak Uzak Kızılötesi Işınlar yayabilen devrimsel ürünü Decovita Quantum’u kullanıma sundu. Yurt dışında 70 ülkeye ürünlerini ihraç eden Decovita, bu rakamı kısa sürede 90 ülkeye çıkarmayı planlıyor. Detaylar Haberimizde

Türk şirketi Decovita Seramik, alanında bir ilke imza atarak Uzak Kızılötesi Işınlar yayabilen devrimsel ürünü Decovita Quantum’u kullanıma sundu. Yurt dışında 70 ülkeye ürünlerini ihraç eden Decovita, bu rakamı kısa sürede 90 ülkeye çıkarmayı planlıyor.

Gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmalarıyla tüketicilerin hayatına değer katan Decovita, Decovita Quantum’u geliştirerek yaşam alanlarının havasını temizleyen ve tüketicilerin sağlığını koruyan yenilikçi bir ürünü pazara sundu.

Dünyada bir benzeri olmayan, nadir bulunan 9 farklı toprak elementinin bir araya geldiği Decovita Quantum, yaydığı kızılötesi ışınlarla kan dolaşımını hızlandırarak metabolizmayı canlandırmasının yanı sıra kullanıcıları radyasyon ve bakterilere karşı da koruyor. Havayı temizleyerek rahat nefes alınmasını sağlayan, steril yaşam ortamlarında kullanılmak üzere tasarlandı.

Yurt dışında Avrupa, Afrika, Amerika ve Ortadoğu’da yer alan 70 ülkeye ürünlerini ihraç eden Decovita, dünyada benzeri olmayan Decovita Quantum’un da katkısıyla, bu sayıyı 2019 yılında 90 ülkeye çıkarmayı planlıyor. Satışlarının yüzde 35’ini ihracat gelirlerinin oluşturduğu marka, 2019 yılında 120 milyon TL olan cirosunu, 250 milyon TL’ye çıkarmayı da hedefliyor.

Decovita Quantum hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.decovitaquantum.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor