Çevre Teknolojilerinin Nabzı IFAT Eurasia'da Atıyor!

Artan sanayileşme ve şehirleşme sonucunda ortaya çıkan sorunları çözüme kavuşturmayı amaçlayan ‘IFAT Eurasia, Uluslararası Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı’ 28 Mart'ta İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı. Detaylar haberimizde..

Artan sanayileşme ve şehirleşme sonucunda ortaya çıkan sorunları çözüme kavuşturmayı amaçlayan ‘IFAT Eurasia, Uluslararası Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı’ 28 Mart'ta İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.

Milyarlarca dolarlık pazara hitap eden IFAT Eurasia, Uluslararası Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı, Kuzey Makedonya Çevre ve Fiziki Planlama Bakanı Sadulla Duraku, Kosova Çevre ve Mekânsal Planlama Bakanı Fatmir Matoshi, IFAT Fuarları Grup Direktörü Cristian Rocke, MMI Eurasia Genel Müdürü Osman Bayazıt Genç ve Uluslararası Çevre Konferansı ‘IREMCON’ Yönetim Kurulu BaşkanıTürkay Özgür’ün katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle başladı.

Büyüme ivmesi en yüksek sektörlerin başında gelen çevre teknolojileri sektörünün tüm paydaşlarını 3.kez bir araya getiren organizasyon, 30 Mart Cumartesi akşamına kadar sürecek. Brezilya’dan Güney Kore’ye, Kanada’dan Hindistan’a uzanan geniş bir coğrafyadan gelecek uluslararası çözüm sağlayıcılarına ev sahipliği yapacak fuarda 3 salonda 200’ün üzerinde uluslararası olmak üzere 350’ye yakın firma, ürün ve hizmetlerini sergileyecek. 

Fuar boyunca sürecek IFAT Forum ve 28-29 Mart tarihinde gerçekleşecek, bölgenin en önemli atık yönetimi konferansı ‘IREMCON’, IFAT Eurasia salonlarında sektör ile buluşacak. Avrasya ve Orta Doğu bölgesinde çevre teknolojileri alt branşlarındaki iş birliği olanaklarını artırmayı amaçlayan IREMCON’a katılıcak olan üst düzey yetkililer, bir taraftan bilgi ve tecrübelerini paylaşırken, bir taraftan da fuar katılımcıları ile görüşme fırsatı bulacaklar. Özellikle Balkan ülkelerinden katılımın yoğun olduğu konferans için Bakanlar düzeyinde konuşmacılar olacak.

IFAT Eurasia, Uluslararası Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.ifat-eurasia.com/tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor