GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2019 Mart Konuğu: Cevahir Uzkurt!

GİV tarafından 2010 yılında düzenlenmeye başlatılan Girişimci Buluşmaları 2019 yılında da tüm hızıyla düzenlenmeye devam ediyor. 26 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Girişimci Buluşmaları'nın konuğu KOSGEB Başkanı Sayın Prof. Dr. Cevahir Uzkurt olacak. Detaylar haberimizde

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından 2010 yılında düzenlenmeye başlatılan Girişimci Buluşmaları 2019 yılında da tüm hızıyla düzenlenmeye devam ediyor. 26 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Girişimci Buluşmaları'nın konuğu KOSGEB Başkanı Sayın Prof. Dr. Cevahir Uzkurt olacak.

GİV Girişimci Buluşmaları etkinliği KOSGEB Başkanı Cevahir Uzkurt'un katılımıyla, 26 Mart 2019 Salı günü 19.30'da Vakfın Eyüp Bahariye Mevlevihanesindeki merkezinde gerçekleştirilecek.

"Yeni KOSGEB Destekleri" teması ile gerçekletirilecek etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın buradaki Online Katılım formunu doldurarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı ise buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmaları'na ilgi duyan ve KOSGEB Başkanı Cevahir Uzkurt'un konuk olacağı "Yeni KOSGEB Destekleri" konulu etkinliği merak eden tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor