Blockzincir’in Kalbi 20 Şubat'ta İstanbul’da Atacak!

Uluslararası blokzincir ve kripto para konferansı ‘Blockchain Economy Summit Istanbul’, 20 Şubat 2019 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde blockzincir teknolojisi ve ekonomisi konusunda dünyanın önde gelen isimlerini ağırlayacak. Detaylar haberimizde..

Uluslararası blokzincir ve kripto para konferansı ‘Blockchain Economy Summit Istanbul’20 Şubat 2019 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde blockzincir teknolojisi ve ekonomisi konusunda dünyanın önde gelen isimlerini ağırlayacak.

Türkiye’de blokzincir teknolojisi ile ilgili bilinç ve farkındalığı artırmak amacıyla da çalışmalar yürüten BtcTurk, ana sponsorluğunu üstlendiği ‘Blockchain Economy Summit İstanbul’ ile Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu ve Orta Asya ülkelerinden yatırımcı ve geliştiricileri, kripto para birimleri ile ilgilenenleri bir araya getiriyor. Zirve süresince blokzincir teknolojisi ve ekonomisi derinlemesine masaya yatırılacak.

Tom Lee’den Franklin Urtega’ya Bir Çok İsim Zirvede

Blockchain teknolojisi ve ekonomisi konusunda dünyanın önde gelen isimlerinin konuşmacı olacağı bu etkinlikte, kripto para birimleri başta olmak üzere blokzincir dünyası üzerine merak edilen her şey konuşulacak. Wall Street analisti Tom Lee, Draper Associates kurucusu Tim Draper, Beyaz Saray Teknoloji Danışmanı Franklin Urtega gibi pek çok ünlü ismin bir gün boyunca blokzincir ekosistemini, uygulamalarını ve geleceğini tartışacağı zirveye, 43 ülkeden toplam 5000 kişinin katılması ve zirveyi 10.000’den fazla kişinin canlı izlemesi planlanıyor. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen konuşmacıların yanı sıra, BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ve BtcTurk CTO’su Ozan Yurtseven de konuşmalar arasında yerini alacak.

Blockchain Economy Summit İstanbul hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.blockchaineconomy.istanbul web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi blokzincir teknolojilerine ve kripto para piyasasına ilgi duyan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor