Endeavor ScaleUp Girişimci Hızlandırma Programı Başvuruya Açıldı!

Endeavor Türkiye’nin İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen, İstanbul Valiliği ve Bahçeşehir Üniversitesi ortaklığında ve P&G Türkiye iş birliği ile hayata geçirdiği ScaleUp Girişimci Hızlandırma Programı'nın başvuru süreci başladı. Detaylar haberimizde..

Endeavor Türkiye’nin İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenen, İstanbul Valiliği ve Bahçeşehir Üniversitesi ortaklığında ve P&G Türkiye iş birliği ile hayata geçirdiği ScaleUp Girişimci Hızlandırma Programı'nın başvuru süreci başladı. Son başvuru tarihi 15 Ocak 2019.

ScaleUp Programı, kapsamı ve hedef kitlesi itibariyle Türkiye’de ilklerden biri olup, girişimcilik ekosistemine yeni ve farklı bir değer önerisi getirmeyi hedefliyor. Şubat 2019’da başlayacak ilk dönemine 20 girişimi kabul etmeye hazırlanan program, ScaleUp girişimlere özel olarak hazırlanmış içerik ve destekleri ile girişimlerin globalleşme ve ölçeklenerek büyüme hedefine ulaşmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. 

ScaleUp Programı, ürün-pazar uyumunu sağlamış, ve hızlı büyüme aşamasına ulaşmış ScaleUp girişimlere yönelik, her biri 6 ay süren iki ayrı dönem halinde uygulanacak. 2019 yılında toplam 40 girişim, ScaleUp Programı’na dahil edilecek.

Programa başvurmak isteyen girişimlerin en az bir sene önce kurulmuş olmaları, yıllık en az 250.000 TL ciroya sahip olmaları ve ürün ve hizmetleri ile aktif faaliyet yürütmeleri gerekiyor.

Son başvuru tarihi 15 Ocak 2019 olan ScaleUp Programı hakkında detaylı bilgi ve başvuru için www.endeavor.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor