İş Analizinde Tasarım Odaklı Dönüşüm BAistanbul’da Konuşulacak!

Uluslararası iş analizi konferansı BAistanbul, alanında uzman isimleri bu yıl dördüncü kez İstanbul’da buluşturacak. 4 Aralık’ta gerçekleşecek etkinlikte, Türkiye’nin ve dünyanın en başarılı ve inovatif şirketlerinden profesyoneller bir araya gelecek. Detaylar haberimizde..

Uluslararası iş analizi konferansı BAistanbul, alanında uzman isimleri bu yıl dördüncü kez İstanbul’da buluşturacak. 4 Aralık’ta gerçekleşecek etkinlikte, Türkiye’nin ve dünyanın en başarılı ve inovatif şirketlerinden profesyoneller bir araya gelecek.

BA-Works tarafından düzenlenen iş analizi konferansı BAistanbul’un dördüncüsü, 4 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Alanında Türkiye ve Güney Doğu Avrupa bölgesinin ilk ve tek uluslararası etkinliği olan BAistanbul 2018’de, Türkiye’nin ve dünyanın en başarılı ve inovatif şirketlerinden iş birimleri, iş analistleri, yazılımcılar, proje yöneticileri, müşteri ve çalışan deneyimi uzmanları ile insan kaynakları ekipleri bir araya gelecek.

Tasarım odaklı dönüşüm temasıyla Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşecek etkinlikte iş dünyasında yaşanan projelerin beklenen hızda tamamlanamaması ve geliştirilen teknolojik çözüm, ürün ve hizmetlerin müşterilere değer yaratmaması başlıklarının yanında, silo bazlı yapılanmadan dolayı iş birimleri ve teknoloji ekipleri arasında sınırlı iş birliği gibi problemlerin nasıl aşılacağı, tasarım odaklı, yaratıcı ve inovatif yaklaşımlar ile ele alınacak.

Dolu bir içerikle katılımcılarla buluşmaya hazırlanan BAistanbul 2018’de, Design Thinking + Doing metodolojilerinin iş dünyasında yaratacağı değer, çevik (agile) dünyada tasarım odaklı iş analizi, müşteri odaklı, inovatif ve çevik organizasyonlarda iş analistlerinin rolü, ekiplerin enerjisini yeniden canlandırmayı tetikleyecek şekilde çalışma kültürünü değiştirme, daha stratejik ve yaratıcı düşünme gibi birçok konuya yer verilecek.

BAistanbul 2018’de yer alacak, dünya çapında alanında uzman, dijital dönüşüm projelerine liderlik etmiş, yaratıcı ve yenilikçi bakış açısına sahip konuşmacı ve panelistler şu şekilde sıralanıyor: Xplane CEO’su Aric Wood, Saint Martin’s Üniversitesi öğretim görevlisi Rod Judkins, Savvy Tasarım Direktörü Rich Nadworny, Digital42 Dijital İş Lideri Aleš Štempihar, BA-Works Kurucu Ortağı Emrah Yayıcı, Akbank Direkt Bankacılık – Dijital Kanal Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Hazım Güvel, Pegasus CIO’su Barış Fındık, Unico Sigorta Pazarlama Direktörü Kerem Erdoan ve Değişim Doktoru Dr. Serhat Tatlı.

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin CEO, CIO, İş Birimi ve İş Analizi Yöneticilerinin katkılarıyla hazırlanan Türkiye İş Analizi Raporu’nun da açıklanacağı etkinlik hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.baistanbul.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 1.780 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Uluslararası
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor