Dünya Perakendesinin En Ünlü İsimleri Perakende Günleri'18’de Buluşuyor!

Bu seneki teması ‘Retail Experience Exchange’ olarak belirlenen Perakende Günleri’18, 28-29 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek 27 farklı oturumda 30 ayrı konuşmacıyı ağırlayacak. Detaylar haberimizde..

Bu seneki teması ‘Retail Experience Exchange’ olarak belirlenen Perakende Günleri’18, 28-29 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek 27 farklı oturumda 30 ayrı konuşmacıyı ağırlayacak.

Perakende ve ilgili tüm sektörlerin güncel durumunun tartışılacağı, çözüm yollarının üretileceği, sektörün geleceğine yön verecek yeniliklerin paylaşılacağı Perakende Günleri’18’de alanında uzman Türk ve yabancı profesyonel konuşmacılar bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Konuşmacıları arasında Facebook’un küresel pazarlama çözümlerinin başındaki ismi Carolyn Everson, çarpıcı fikirleriyle yeni çağı en iyi anlatan fütürist Peter Hinssen, 23 yıl boyunca ALDI’de üst düzey yönetici ve CEO olarak görev yapmış Paul Foley, Guess Saatleri’nin global başarısının arkasındaki isim Cindy Livingston gibi önemli isimler yer alacak.

Facebook reklam satışının başındaki isim Carolyn Everson Perakende Günleri’18’de

Perakende Günleri’18’in çok ses getirecek konuşmalarından biri Facebook Küresel Pazarlama Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Carolyn Everson. Facebook ve aile aplikasyonlarının dünya genelinde pazarlama ve ajans ilişkilerini yürüten Everson, Facebook, Instagram, Messenger ve WhatsApp’ı iş ortağı olarak kullanmanın yollarını anlatacak. Defalarca dünyanın güçlü ve başarılı kadınları listelerinde yer almış Everson daha önce Microsoft ve MTV’de global satış takımlarını yönetti.

Peter Hinssen Yarından Sonrasını Düşünmeye Davet Ediyor

Perakende Günleri 18’de bu sene yeni çağın çarpıcı düşünürü, fütürist Peter Hinssen de yer alacak. Hinssen, içinde olduğumuz alt üst olmuş çağda radikal değişikliklerin sandığımız kadar uzakta olmadığını hatırlatacak. Bugün tahmin edemediğimiz ama gelecekte toplum ve iş dünyasını bekleyen gerçekleri gözler önüne serecek olan Hinssen, yarından sonra hayatta kalmak isteyen şirketlerin bugünden oluşturması gereken kültür ve iş modellerini anlatacak.

İndirim Marketlerinin Verimlilik Sırlarını Paul Foley Anlatacak

Bugün büyük perakende firmalarına danışmanlık yapan, daha önce 23 yıl boyunca ALDI’de üst düzey yönetici ve CEO olarak görev yapmış Paul Foley indirim market devi ALDI’nin verimli satış ve kârlılık modelini anlatarak tüm sektöre ilham verecek sırlarını paylaşacak. Kârlı satış kadar müşterinin değişen ihtiyaçlarını da göz önüne alarak hızla büyüyen indirim marketlerin stratejisini anlatacak olan Foley, perakendenin her alanının faydalanabileceği örnek uygulamalar sunacak.

Guess’in Çarpıcı Büyüme Öyküsü Perakende Günleri 18’de

Perakende Günleri’18’in heyecanla beklenen konuşmacılarından biri de Guess Saatleri’nin global başarısının arkasındaki CEO Cindy Livingston. Livingston, Guess Saatleri’ni bir dünya markası haline getirişini ülkelerdeki başarı ve başarısızlık hikayeleriyle anlatacak. Satış taktikleri de paylaşacak olan Livingston “saatin prensesi” olarak da anılıyor.

Vestel ve Simit Sarayı’nın ana sponsorluğunda düzenlenen Perakenede Günleri’18’in yerli konuşmacıları arasında ise

  • ünlü Yönetmen, Senarist ve Yazar Ferzan Özpetek,
  • Vestel Genel Müdürü Ergün Güler,
  • Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu,
  • Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. Oksijen Tesisleri, Genel Müdürü Alp Gürdil,
  • Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar,
  • Akakçe A.Ş. Genel Müdürü Koray Karataş,
  • Shell Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Meltem Okyar Perdeci,
  • Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Soner Canko,
  • Oyuncu Mert Fırat,
  • Günaydın Et Restoranları Kurucu Ortağı Cüneyt Asan,
  • Facebook Türkiye Direktörü Derya Matraş,
  • Altunbilekler Marketler Zinciri İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşma Direktörü Öznur Altunbilek,
  • Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan,
  • Philip Morris Sabancı Türkiye Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren,
  • ePTTavm.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu,
  • Ekonomist Can Pamir,
  • Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan,
  • Dominos Grup CEO’su Aslan Saranga 

yer alıyor.

Heyecanla beklenen Perakende Güneşi Ödülleri ise yine Perakende Günleri’nde sahiplerini bulacak. Perakende Günleri 18’in ilk gününde ATÜ Perakendeye Katkı Özel Ödülü, Genç Liderler Ödülü, En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü, En Başarılı Sosyal Medya Kullanımı Ödülü ve En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü sahiplerini bulurken; ikinci günde ise ile Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi açıklanacak.

https://www.perakendegunleri.com/

Perakende Günleri’18 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.perakendegunleri.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi perakende sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor