Girişimcilik Ekosistemine Dahil Olmak İsteyen Gençler Aranıyor!

Bu yıl Global Girişimcilik Haftası (GGH), girişimcilik ekosistemine dahil olan ya da olmak isteyen, bu konuda çalışmalar yürütme motivasyonuna sahip gençleri arıyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’de 2008 yılından beri her Kasım Ayında 170 ülkeyle aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası (GGH), STK ve üniversitelerden oluşan 20 kurumun desteğiyle, Endeavor ve Habitat Derneği genel koordinasyonunda düzenleniyor.

Global Girişimcilik Haftası’nın ana amacı, gençlerin girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak değerlendirmelerini teşvik etmek. Bu amaçla Global Girişimcilik Haftası kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları, üniversiteler, girişimciler, yatırımcılar, özel sektör, medya ve devlet kurumlarının dahil olduğu 300′den fazla paydaş bir araya geliyor ve bir hafta boyunca tüm Türkiye genelinde girişimcilik etkinlikleri düzenleniyor.

Bu yıl 18 Ekim 2018 tarihinde İstanbul INOGAR’da düzenlenecek olan Girişimcilik Buluşması, girişimcilik ekosistemine dahil olan ya da olmak isteyen, bu konuda çalışmalar yürütme motivasyonuna sahip gençleri arıyor.

Hafta boyunca tüm GGH paydaşları, Türkiye genelinde yüzlerce girişimcilik etkinliği düzenliyor ve bu alandaki farkındalığı artırıyor. GGH, Washington DC’de, Kauffman Vakfı desteğiyle, tüm dünyada girişimcilik ekosistemini geliştirmeye odaklanmış Global Entrepreneurship Network (GEN) şemsiyesi altında yürütülüyor.

 

Etkinlik Programı
18.00 -18.30 GGH Tanıtımı
18.30 -19.15 Türkiye’deki Güncel Girişimcilik Ekosistemi
19.15 -19.30  Açık Mikrofon- Soru Cevap

Unutmayın, 18 Ekim 2018 tarihinde İstanbul INOGAR’da düzenlenecek olan Girişimcilik Buluşması etkinliğine katılım ücretsiz ve kontenjan ile sınırlı

Global Girişimcilik Haftası kapsamında düzenlenecek olan Girişimcilik Buluşması etkinliğine katılmak isteyen okurlarımız buradaki katılım formunu doldurarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.013 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Girişimci Ekosistemi, Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor