Türk Markaları “Frankfurt Franchise Expo” ile Avrupa'ya Açılıyor!

Türk markaları ile Avrupalı yatırımcıları buluşturacak “Frankfurt Franchise Expo” fuarı, 27-29 Eylül 2018 tarihlerinde Exhibition Center Frankfurt, Hall 4.2’de düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

Türk markaları ile Avrupalı yatırımcıları buluşturacak “Frankfurt Franchise Expo” fuarı, 27-29 Eylül 2018 tarihlerinde Exhibition Center Frankfurt, Hall 4.2’de düzenlenecek. MFV Expositions’ın düzenleyeceği fuara, 40 ülkeden 100’den fazla marka ve 10.000’nin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

25 yılı aşkın süredir dünyanın çeşitli ülkelerinde franchise ve sektör fuarları organize eden Amerika merkezli MFV Expositions bünyesinde ve Alman Franchise Derneği desteğiyle bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek fuar, Almanya’nın tek franchise fuarı olma özelliğini taşıyor. Katılımcıların fuarın oluşturduğu sinerji ile franchise danışmanlık firmaları, Ticaret Odaları ve diğer devlet kuruluşları ile de görüşme olanağına sahip olacağı fuarda ziyaretçilerin büyük bir bölümü Ticaret odalarının üyelerinden ve iş kurmak isteyen yatırımcılardan oluşacak. Ayrıca fuar şirketi sadece Almanya değil tüm Avrupa, Güney Amerika ve Japonya ile ziyaretçi çalışması yapmakta. MFV Expositions’ın düzenleyeceği fuara, 40 ülkeden 100’den fazla marka ve 10.000’nin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Frankfurt Franchise Expo Fuarı’nın Türkiye'deki tek yetkili acentesi olan Medyafors Fuarcılık, Türk Markalarının Avrupa’ya açılan kapısı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Frankfurt Franchise Expo fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.franchiseexpofrankfurt.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor