İşin Ehli Buluşmaları Starks Coffee Kurucu Ortaklarını Ağırlıyor!

"Yeni Nesil Yerli Girişimcilik Modeli: Starks Coffee"nin konuşulacağı “İşin Ehli Buluşmaları” etkinliği 8 Ağustos Çarşamba günü saat 19.30 – 22.00 saatleri arasında embriyo’nun Altunizade’deki ofisinde gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

embriyo’nun düzenlediği “İşin Ehli Buluşmaları” yaz aylarında da devam ediyor.  Yedincisi gerçekleşecek İşin Ehli Buluşmaları’nın Ağustos ayı konukları Starks Coffee'nin kurucu ortakları Kadir Ertuğral, Cengiz Yılmaz ve Ceyhun Yılmaz olacak.

embriyo, “İşin Ehli Buluşmaları”nda; işini tutkuyla yapan, hikâyesiyle duyanlara ilham veren, bulunduğu sektöre yepyeni ve özgün izler katmış iş insanlarını ağırlamaya devam ediyor. "Yeni Nesil Yerli Girişimcilik Modeli: Starks Coffee"nin konuşulacağı etkinlik 8 Ağustos Çarşamba günü saat 19.30 – 22.00 saatleri arasında embriyo’nun Altunizade’deki ofisinde gerçekleşecek.

Buluşmaların Ağustos ayı konukları Kadir Ertuğral, Cengiz Yılmaz ve Ceyhun Yılmaz, girişimciliğin tüm maceralı ve zorlu yollarını "Starks Coffee" yolcukları ile anlatacak. Yerli kahve zincirleri arasında sunduğu "Yenilikçi konsepti" ve sahip olduğu "Ev rahatlığı" ile misafirlerini ağırlayan Starks Coffee, kurucularının ilham veren hikayesi ile İşin Ehli Buluşmları'nda konuşulacak.

Kahve sektöründeki hızlı ilerleyişi ile yerli, yabancı rakip markaların arasında yükselen Starks Coffee; bir telekomünikasyon firmasının genel müdürü , bir şehir plancı ve bir bankacıdan oluşan kahve aşığı 3 ortak tarafından 2016 yılında kuruldu. Sektörün artı ve eksilerini araştıran 3 ortak kendi sektörlerindeki deneyim ve tecrübelerini harmanlayıp, global gelişimleri de takip ederek sürdürdükleri girişim yolculuklarında sektörün öncü firmalarından biri olmayı hedefliyor. Halihazırda 2 şubesi bulunan Starks Coffee'nin 2018 yılı sonunda 5 şube, 2020 yılında 15 şube sayısına ulaşması planlanıyor.

Yerli ve yenilikçi bir marka inşa etmenin stratejik basamaklarını merak edenler, markasını öne çıkarmak için hangi adımları atacağını kestiremeyenler, iş kurmak veya işini markalaşarak büyütmek isteyen girişimciler, kariyer planları yapan gençler için oldukça verimli olacak bu etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın 0545 436 37 84 numaralı telefondan Uygar Yabar’a ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Tecrübe paylaşımlarını dinlemek, sorularınıza yanıt almak ve ilgi duyduğunuz sektöre sizin gibi merak duyan yeni dostlar edinmek için “İşin Ehli” buluşmalarını takip edebilirsiniz.

İşin Ehli Buluşmaları etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.embriyoakademi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 3.323 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor