2. Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansı Eylül'de Bursa'da!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK iş birliğiyle 11-12 Eylül 2018 tarihlerinde Bursa’da, “2. Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansı” gerçekleştirilecek. Detaylar Haberimizde..

Türkiye’de bilim ve teknolojiyi yaygınlaştırmak ve geliştirmek, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren paydaşları bir araya getirmek ve paydaşların birbiriyle ilişkilerini geliştirmek amacıyla 11-12 Eylül 2018 tarihlerinde Bursa’da, “2. Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansı” gerçekleştirilecek. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK iş birliğiyle gerçekleştirilecek konferansın kapsamını

  • Toplum 5.0 ve Bilim Merkezleri,
  • Bilim Merkezleri ve İş Birlikleri,
  • Bilim Merkezleri Sergi Tasarım ve Üretim Süreçleri,
  • Bilim Merkezlerinde Sürdürülebilirlik,
  • Bilim Merkezlerinde Etkinlikler ,
  • Bilim İletişimi'ne

 ilişkin konular oluşturacak.

Bilim merkezi, müze, özel sektör ve kamu temsilcileri, bilim merkezi ile ilgili çalışmalar yürüten akademisyenler ve öğretmenlerin katılabileceği konferansta, bilim merkezi alanında çalışan firmalar da stantlarıyla yer alacak.

Stant açma için gerekli kayıt ve işlemler Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından yürütülecek. Stant açmak isteyen katılımcılar, stant açma ile ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirler.

Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım için online kayıt yaptırmak zorunludur. Online kayıt olunmaması halinde, konferansa katılım için 50 TL katılım ücreti talep edilecek.

Unutmayın2. Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansı11-12 Eylül 2018 tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

2. Türkiye Bilim ve Teknoloji Merkezleri Konferansı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tubitemkonferansi.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor