Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı 2018 Araştırması Başladı

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 2016 ve 2017 yıllarında gerçekleştirilen “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nın” 3.’sü için başvuru süreci başlıyor. Detaylar haberimizde..

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 2016 ve 2017 yıllarında gerçekleştirilen “Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nın” 3.’sü için başvuru süreci başlıyor.

TİM’in ilk kez 2016’da gerçekleştirdiği “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması”nın üçüncüsü için başvuru süreci başladı. Araştırmaya başvurular telekomünikasyon, bilgisayar ve bilgi hizmetleri, müteahhitlik hizmetleri, eğitim hizmetleri, sağlık hizmetleri, turizm ve seyahat ile ilgili hizmetler, eğlence ve kültür hizmetleri, yolcu taşımacılığı hizmetleri, yük taşımacılığı ve lojistik hizmetleri, mali hizmetler ve diğer iş hizmetleri kategorilerinden yapılıyor.

Türkiye Geneli İlk 10’a ve Sektörlerin İlk 3’üne Ödül Verilecek

Araştırmaya katılan firmalar arasında Türkiye genelinde ilk 10 firma ile sektörlerindeki ilk 3 firmaya ödül verilecek. TİM’in bu araştırması sayesinde, firmalar hem kendi sektörü içerisindeki konumunu, hem de genel sıralamasını ücretsiz olarak öğrenecek. Başvurular 31 Temmuz 2018'e kadar devam edecek.​

Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tim.org.tr/tr/500.html web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor