BTM, 2018 Yılının İkinci Döneminde Yeni Girişimcileri Bekliyor!

İstanbul Ticaret Odası tarafından kurulan BTM, 2018 yılının ikinci Hızlandırma Kampı’nda da projelerini BTM ekiplerinin desteği ile geliştirmeye devam ediyor. Yenilikçi iş fikirlerinin adresi haline gelen BTM'nin 2018 Yılı ikinci çağrı dönemine ait başvurular 27 Ağustos'ta sona erecek. Detaylar

İstanbul Ticaret Odası tarafından kurulan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, 2018 yılının ikinci Hızlandırma Kampı’nda da projelerini BTM ekiplerinin desteği ile geliştirmeye devam ediyor.

Yenilikçi iş fikirlerinin adresi haline gelen Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) 2018 Yılı ikinci çağrı dönemine ait başvurular 27 Ağustos 2018 tarihinde sona erecek.

Girişimcilik ekosisteminde yer alan ve ekosisteme yeni giriş yapan 7’den 70’e tüm girişimcilere ve yenilikçi iş fikirlerine destek olmaya çalışan BTM ekipleri, Türkiye’ye katma değer sağlayacak projeleri ve girişimcileri destekleyerek hem girişimcilerin hem de Türkiye’nin gelişmesine yardım etmeyi hedefliyor.

İstanbul Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje Desteği kapsamında faaliyetlerine devam eden BTM, 12 hafta sürecek Hızlandırma Kampı süresi boyunca; birebir danışmanlıklar, demo-günleri, seminerler, eğitimler, söyleşiler, mentorluklar, bilirkişi hizmetleri, yatırımcı eşleştirme programları ve buluşmaları ile girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar sürdürüyor.

Başvuran tüm projeleri büyük bir hassasiyetle değerlendiren BTM ekipleri, girişimcileri; Hızlandırma Kampı, Ön Kuluçka ve Kuluçka mekanizmalarıyla desteklemeye devam ediyor.

Yeni dönemde girişimcilerini Eminönü Yerleşkesindeki inşaat faaliyetlerinden dolayı Fulya Yerleşkesi'nde ağırlamaya devam edecek olan BTM, yeni girişimcilerini bekliyor. Unutmayın, son başvuru tarihi  27 Ağustos 2018!

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.btm.istanbul web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor