Sabancı Üniversitesi'nden Online Kuluçka Programı: pre-SUCOOL!

Sabancı Üniversitesi Teknoloji Tabanlı Girişimleri Hızlandırma Merkezi SUCOOL, Workinlot işbirliği ile online kuluçka programı pre-SUCOOL’u hayata geçirdi. Detaylar haberimizde..

Sabancı Üniversitesi Teknoloji Tabanlı Girişimleri Hızlandırma Merkezi SUCOOL, Workinlot işbirliği ile online kuluçka programı pre-SUCOOL’u hayata geçirdi.

pre-SUCOOL, fikir aşaması ve gelir öncesi girişimlerin kurucuları için Sabancı Üniversitesi SUCOOL’un Workinlot işbirliği ile hazırlanan ve tamamı dijital içeriklerden oluşan online ve ücretsiz bir eğitim programı. Program kapsamında iş fikri sahibi girişimci adayları, doğru ürünü doğru pazara, en uygun iş modeli ve en uygun ekip ile sunabilmek için ihtiyaç duyabilecekleri temel yetkinlikleri kazanabilecekler.

pre-SUCOOL eğitimleri 8 modülden oluşuyor. Eğitim programı sonunda; girişimci tarafından ilk müşteri niyet mektubunun alınması ya da ilk müşteri anlaşmasının yapılması, iş modeli kanvası, rekabet analizi, pazara giriş stratejisi, yol haritası ve yatırımcı sunumunun hazırlanmış olması hedefleniyor.

Program kapsamından ayrıca, düzenli aralıkla İstanbul’da yüz yüze çalışmalar ve atölyeler düzenlenecek. Bu çalışmalarda girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirme sürecinde yaşadıkları zorlukları aşabilmek ve ihtiyaç duydukları konulardaki birikimlerini artırabilmek amacıyla SUCool ve Workinlot ekiplerinden mentorluk desteği alacaklar.

pre-SUCOOL'un yer aldığı Workinlot platformunda, sorunlara çözüm geliştiren ve fikirler üreten yaratıcı insanlar bulunuyor. Girişimciler platform aracılığıyla, üstünde çalışmak istedikleri fikri bulabilecekleri gibi, bir ekibe katılabilecek ve ekip arkadaşı da bulabilecekler.

Pre-SUCOOL programını tamamlayan girişimciler, SUCOOL ağına katılma, SUCOOL programlarından öncelikli haberdar olma ve programlara avantajlı başvuru imkanlarına sahip olabilecekler.

Online kuluçka programı Pre-SUCOOL hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz sucool.sabanciuniv.edu/pre-SUCOOL web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor