Facebook, Yeni Girişimi Gençlik Portalını Duyurdu!

Facebook, platformun ürün ve araçlarını emniyetli ve etkin bir biçimde kullanmak için gençlere yönelik eğitimler, ipuçları ve tavsiyeleri barındıran Gençlik Portalını hayata geçirdiğini duyurdu. Detaylar haberimizde..

Facebook, platformun ürün ve araçlarını emniyetli ve etkin bir biçimde kullanmak için gençlere yönelik eğitimler, ipuçları ve tavsiyeleri barındıran Gençlik Portalını hayata geçirdiğini duyurdu.

Facebook'un yeni girişimi olan ve 60 dilde erişilebilecek Gençlik Portalı, şu konuları kapsayacak:

  • Eğitim: Sayfalar, gruplar, etkinlikler ve profil gibi ürünlerin emniyetli bir biçimde nasıl en iyi şekilde kullanılabileceği ile ilgili bilgiler. Ek olarak Facebook’un hangi tür verileri topladığı ve bunları nasıl kullandığı ile ilgili bilgiler.
  • Akranlardan Görüşler: Dünyanın dört bir yanındaki gençlerin ağzından, teknolojiyi yeni ve yaratıcı bir biçimde nasıl kullandıklarına dair görüşler.
  • Deneyiminizi kontrol etmenin yolları: Güvenlik, içerik şikâyet etme, paylaştıklarınızı kimlerin görebileceğine karar verme gibi konularda ipuçları.
  • Tavsiyeler: Sosyal medyaya ara verme ihtiyacı duyduğunuzda yapılması gerekenler ve internetten en iyi şekilde yararlanmak için bazı kılavuzlar.

Gençlik Portalı hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 1.934 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Girişim Gelişmeleri
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor