TEB Özel Melek Yatırım Platformu’ndan Girişimcilere Destek!

TEB Özel Melek Yatırım Platformu’nun desteğiyle düzenlenen The Pitcher 2018’de değerlendirilen projeler arasında Qumpara birinci, TuneFork ikinci ve Vivoo üçüncü oldu. Detaylar haberimizde..

Hazine Müsteşarlığı tarafından onaylanarak bir bankanın ‘melek yatırım’ konusunda yetkilendirildiği ilk platform olan TEB Özel Melek Yatırım Platformu, Insprad tarafından bu yıl üçünü kez düzenlenen ve gelecek vadeden girişimcilerle dünyanın önde gelen yatırımcılarını buluşturan The Pitcher 2018 etkinliğine bu yıl da destek oldu.

ABD, İngiltere, Almanya ve Birleşik Arap Emirlikleri de dahil olmak üzere 20 farklı ülkeden başvuru alan The Pitcher, bu yıl İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türkiye, Avrupa ve Silikon Vadisi’nden 70’ten fazla aktif yatırımcının karşısında projelerini anlatma fırsatı bulan girişimcilerden en iyi 20’si seçildi.

The Pitcher 2018’de değerlendirilen projeler arasında birinciliği Qumpara isimli proje elde etti. Kullanıcıların alışveriş fişlerinin fotoğrafını göndererek puan biriktirebildiği ve puanlarla çeşitli ödüller kazanılan Qumpara uygulaması finansal teknolojiler alanında önemli bir değer yarattı.

The Pitcher 2018 ikincisi telefon görüşmeleri, müzik, video gibi sesli içeriklerde kişiye özel dinleme deneyimi sunan TuneFork olurken; üçüncü sırada ise idrar analizine göre kullanıcılara kişiselleştirilmiş beslenme ve yaşam tarzı tavsiyeleri sunan sağlık asistanı Vivoo adlı proje oldu. Arıkovanı özel ödülü ise taşınmak isteyenlerin Uber’i olarak tanımlanan Octovan’ın oldu.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor