Digital Age Summit 2018'in Bu Yılki Ana Teması "Güven" Kavramı!

Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda gerçekleşecek Digital Age Summit için geri sayım başladı. 8 Mayıs 2018 tarihinde Four Seasons Bosphorus Istanbul’da bu yıl 12’ncisi düzenlenecek zirvede “güven” kavramı her açıdan ele alınacak. Detaylar haberimizde..

Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda gerçekleşecek Digital Age Summit için geri sayım başladı. 8 Mayıs 2018 tarihinde Four Seasons Bosphorus Istanbul’da bu yıl 12’ncisi düzenlenecek zirvede “güven” kavramı her açıdan ele alınacak.

Dijital iş ve kültür dergisi Digital Age tarafından düzenlenecek olan Digital Age Summit 2018’de; dijitalleşme, teknolojik gelişim ve yeni iş modellerinin etkileri Türkiye ve dünyadan dijital dünyaya yön veren konuşmacılarla beraber işlenecek. Ana konferansın yanı sıra bir dizi yan etkinlik ve buluşma da düzenlenecek etkinlikte, Nassim Nicholas Taleb, Jon Stephenson von Tetzchner, Tatyana Mamut, Tamara McCleary, Jens Binder ve Vlad Trifa gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

Kurum içi inovasyon ve veri odaklı pazarlamayı konu alan iki farklı seminerde, katılımcılar en önemli trendleri global ve yerel vaka incelemeleri eşliğinde dinleme fırsatı elde edecek. Katılımcılar ayrıca marka güvenliğinden müşteri yolculuğu haritalamasına, veri stratejisinden hızlı prototiplemeye kadar birçok güncel başlığı konu alan workshopları takip edebilecekler.

Digital Age Summit’e katılmak ve etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için www.digitalagesummit.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.289 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor