TAİDER Aile Şirketlerinin Geleceği Olan Çocukları Konuştu!

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği İstanbul Temsilciliği “Çocuğunuz ve Aile Şirketinizin Geleceği” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Eğitim Danışmanı Ece Karaboncuk’un konuk konuşmacı olarak yer aldı. Detaylar haberimizde..

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği İstanbul Temsilciliği “Çocuğunuz ve Aile Şirketinizin Geleceği” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Eğitim Danışmanı Ece Karaboncuk’un konuk konuşmacı olarak yer aldığı toplantının açılışını yapan TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Lila Kağıt 3.Nesil Üyesi Aydın Öğücü katılımcılara TAİDER’in kuruluş hikayesi ve hedeflerinden bahsetti. 

Öğücü, katılımcılara, “Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü”, TAİDER Akademi ve 2-3 Kasım tarihlerinde Raffles Otel İstanbul’da gerçekleşecek TAİDER 6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi hakkında bilgi verdi.

Eğitim, Bireyleri Günün Gereklilikleriyle Yarına Hazırlar

Gelecek nesillerin çalışma hayatlarıyla ilişkilerinin önceki nesillerden çok farklı olduğuna ve çocuklarla doğru iletişime geçmenin şirketlerin güçlü ve sürdürülebilir büyümesinde büyük rolü olduğuna dikkat çeken Karaboncuk, “Eğitim hayatları ne olursa olsun, çocuklarımızın küçük yaşlardan başlayarak aile şirketlerinde kendilerini geliştirip, mutlu oldukları işleri yapmalarına olanak sağlamalıyız. Böylelikle kendilerinin de tıpkı büyükleri gibi aile şirketine fayda sağladığını görerek yarına hazırlanmaları kolaylaşacaktır” dedi. Bugün tüm sektörlerin ve markaların çocuklarla bağ kurarak onlardan ilham alması gerektiğini de belirten Karaboncuk, eğitim ile üretim her zaman birbirine bağlı olması gerektiğinin altını çizdi.

Söyleşi katılımcıların deneyimlerini paylaşarak, çözüm önerileriyle katkıda bulundukları soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

TAİDER hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.taider.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor