1. Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi 28 Nisan'da, Kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi'nin destekleri ile MEF Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Kadın Girişimcilere Destek Zirvesi düzenleniyor. “Ekonomide Kadın Eli” ana temasıyla yapılacak zirvede, topluma rol model olmuş, ilham vermiş kadınları teşvik etmek üzere ödüllerde verilecek. Detaylar haberimizde..

Sarıyer Belediyesi'nin destekleri ile MEF Üniversitesi'nin Maslak Kampüsü ev sahipliğinde 28 Nisan 2018 Cumartesi günü Kadın Girişimcilere Destek Zirvesi düzenleniyor. “Ekonomide Kadın Eli” ana temasıyla yapılacak Kadın Girişimciliğine Destek Zirve’si kapsamında, topluma rol model olmuş, ilham vermiş kadınları teşvik etmek üzere ödüllerde verilecek.

Ana teması ‘Ekonomide Kadın Eli’ olan Zirve’nin açılışı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin tarafından yapılacak.

Sarıyer Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek "Girişimci Kadın Dernekleri ve Kadın Odaklı Kuruluşlar Oturumu"nda Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu (GKLP) Danışma Kurulu Başkanı Av.Pınar Ersin Kollu, Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED) Başkanı Esra Özden, TOBB İstanbul Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Sultan Tepe ve Hepsiburada Girişimci Kadınlar Proje Koordinatörü Duygu Aktaş konuşmacı olarak yer alacak.

"Kadın Girişimcilik ve Sürdürebilirlik" başlıklı ikinci oturum ise Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve YAPDER Başkanı Celal Toprak’ın moderatörlüğünde, Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Genel Sekreteri Yeşim Beyla, Urban Land Instutitute (ULI Türkiye) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Hasol Erktin ve Daikin Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Neslihan Yeşilyurt söz alacak.

İş dünyasından kadın derneklerine, yerel yönetimlerden merkezi yönetime, diplomatlardan gazetecilere kadar kamuoyu önderi pek çok ismin yer aldığı jüri tarafından belirlenen isimlere ödülleri Kadın Girişimcilere Destek Zirvesi sonrasında düzenlenecek törenle takdim edilecek.

UnutmayınKadın Girişimcilere Destek Zirvesi 28 Nisan 2018 Cumartesi günü 9:30 - 14:00 saatleri arasında MEF Üniversitesi Maslak KampüsüA301 Salonu'nda gerçekleştirilecek. Katılım göstermek isteyen okurlarımızın 0532 610 08 83 nolu telefon aracılığı ile LCV bırakması gerekmektedir.

Kadın Girişimcilere Destek Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve anlık paylaşımları takip etmek için zirvenin twitter hesabını takibe alabilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor