8. Aile İşletmeleri Kongresi 9-10 Nisan'da İKÜ'de!

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Aile İşletmeleri ve Girişimcilik ve Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (AGMER) iki yılda bir düzenlediği Aile İşletmeleri Kongresi’nin 8.’ncisi bu yıl 9-10 Nisan tarihlerinde İKÜ - Ataköy Yerleşkesi'nde gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Aile İşletmeleri ve Girişimcilik ve Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (AGMER) iki yılda bir düzenlediği Aile İşletmeleri Kongresi’nin 8.’ncisi bu yıl 9-10 Nisan tarihlerinde İKÜ - Ataköy Yerleşkesi'nde gerçekleşecek.

Ekonomik sistemin temelini oluşturan aile işletmelerinde kurumsallaşma, sürdürülebilirlik, girişimcilik, marka yaratma, stratejik yönetim gibi konuların ele alınacağı 2 günlük kongrede Çift Geyik Karaca Group İcra Kurulu Başkanı Cüneyt Güneş, Karaköy Güllüoğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü, Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tezçakın, LCWaikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Kayahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Sevda Kayhan Yılmaz, Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gökçe Gül, Splendid Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Serra Taşkent ile ‘İşte Z Kuşağı’ kitabının yazarları David Stillman ve Jonah Stillman gibi isimler de konuşmacı olarak yer alacaklar.

İş dünyasının önde gelen aile işletmesi üyeleri, yöneticileri, akademisyenler ve araştırmacıların bir araya geleceği kongrede, ayrıca ülkemizin en köklü 18 markasına "Uzun Ömürlü-Köklü İşletme" Ödülleri verilecek.  

9–10 Nisan tarihleri boyunca gerçekleştirilecek Kongre'de tartışılacak konu başlıkları ise şöyle olacak:

Aile İşletmeleri Kongresi'nde Ele Alınacak Konu Başlıkları
9 Nisan 2018 10 Nisan 2018
  1. Aile İşletmeleri ve Sürdürülebilirlik
  2. Aile İşletmelerinde Kadın Liderler
  3. Aile İşletmelerinde Stratejik Yönetim
  4. Aile İşletmelerinde Girişimcilik ve Marka Yaratma
  1. Aile İşletmelerinde Finans
  2. Aile İşletmeleri Bağlamında Esnaf ve Sanatkarlar
  3. Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma
  4. Aile İşletmesi Sahip ve Yöneticileri Kültürlü Mezunlar Paneli 
  5. Aile İşletmelerinde Örgütsel Davranış
  6. Aile İşletmelerinde Girişimcilik

8. Aile İşletmeleri Kongresi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.iku.edu.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor