Global İnovasyonun En İyileri 11 Nisan'da Innovatours'da!

Dünyanın farklı şehirlerini gezen ve gittiği her yerde inovatörleri bir araya getiren Innovatours, 11 Nisan’da Galatasaray TT Stadyumu’nda yepyeni bir konseptle deneysel, uygulamalı ve eğlenceli atölyelerin bulunduğu bir etkinlik gerçekleştirecek. Detaylar haberimizde..

QGroup iş dünyasının etkinlik algısını değiştirecek bir etkinliğe imza atıyor.  Dünyanın farklı şehirlerini gezen ve gittiği her yerde inovatörleri bir araya getiren Innovatours, 11 Nisan’da Galatasaray TT Stadyumu’nda yepyeni bir konseptle deneysel, uygulamalı ve eğlenceli atölyelerin bulunduğu bir etkinlik gerçekleştirecek.

İlham Verici Bir Mekânda Sıra Dışı Bir Deneyime Hazır mısınız? 

İlham verici işler başarmış vizyonerleri, liderleri ve inovatörleri aynı platformda buluşturan, inovasyonla ilgili en başarılı metotları konu alan ve uzman isimlerden öğrenme imkânı sunan Innovatours, 11 Nisan’da Galatsaray TT Arena’da.

Dünyadan ve Türkiye’den inovasyon ve tasarım liderlerini bir araya getirecek olan Innovatours; 4 farklı lab’de, 20’den fazla workshop ile inovasyon konusunda interaktif bir şekilde kendinizi geliştirmenizi sağlayacak.

Katılımcılar gün boyu ana sahnede devam edecek paneller, sunumlar ve özel oturumlara paralel "Design & Marketing", "Experimental", "Start-up", "Intrapreneurial" olmak üzere 4 farklı Lab’de 12 atölyeye giriş hakkına sahip olacak.

İşte o atölyelerden bazıları; Artırılmış Gerçeklik ile Deneysel Keşifler, 1 Saatte Animatik Film Prodüksiyonu, Dijital Müşteri Deneyim Tasarımı, İskandinav Stil İnovasyon, İş Modeli Tasarımı, Fikirden Protitipe, Ekolojik Tasarım, Zihinsel Haritalama, 9 Adımda Oyunlaştırma.

Ayrıca UX Tasarım, Google Analytics ve IoT ile Yalın İnovasyon’a dair tüm gün süren workshoplar söz konusu. Ana sahne, 4 Lab, atölye çalışmalarına ek çeşitli deneysel aktiviteler, medya ve spor dünyasından sürpriz isimler ve günün sonundan özel bir kapanış etkinliği Innovatours’da olacak.

Açılış konuşması için dünya çapında işletmelere girişimciliği öğreten ve ilk kitabı “School of Startups” ile yıllardır amazon tarafından en iyi 50 işletme kitabı arasında güçlü yer tutan, Hindistan, Japonya, Güney Kore ve Dubai gibi birçok ülkede konuşmalarıyla ilham veren Jim Beach şimdi de Türkiye’ye geliyor.

“Başarısızlık Hikayeleri” de Anlatılacak

Gelecek trendleri ve inovasyon konusunda Türkiye’nin önde gelen isimlerinden olan Dr. Sertaç Doğanay tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen “Başarısızlık Hikayeleri”, Innovatours etkinliği kapsamında yine Sertaç Doğanay moderatörlüğünde bu kez TT Arena’da gerçekleştirilecek.

 11 Nisan’da Galatsaray TT Arena'da gerçekleştirilecek Innovatours etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.innovatours.world web adresiini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.912 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, İnovasyon, Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor