Girişimci 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gazileri Sertifikalarını Aldı!

15 Temmuz Gazileri Girişimcilik Sertifika Töreni, KOSGEB Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. KOSGEB Girişimcilik Eğitimi’ne katılan ve eğitimlerini tamamlayan gazi ve şehit yakınlarına sertifikaları verildi. Detaylar haberimizde..

15 Temmuz Gazileri Girişimcilik Sertifika Töreni, KOSGEB Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. KOSGEB Girişimcilik Eğitimi’ne katılan ve eğitimlerini tamamlayan gazi ve şehit yakınlarına sertifikaları verildi.

KOSGEB Başkanlığı Binası 15 Temmuz Şehitleri Köşesi’nde gerçekleştirilen törende konuşan Başkan Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, şehit yakınları ve gazilerin işlerini kurmalarında ve büyütmelerinde KOSGEB’in hemen her aşamada yanlarında olacağını söyledi.

Ülkemiz savunmasında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Başkan Uzkurt,  gözünü kırpmadan vatan borcunu ödeyen tüm şehitlerimizi  minnetle yad ettiklerini söyledi. Başkan Uzkurt: “Gerektiğinde er meydanında canımızı ortaya koyarken diğer zamanlarda da Ülkemizin gücüne güç katmak için çalışmak zorundayız. KOSGEB olarak bize verilen görev KOBİ’lerimizin yanında durarak ülkemizi daha da ileriye taşımaktır. KOBİ’lerimizin katma değerini yükseltmeye çalışırken işini kurmak isteyen yeni girişimcilerimizin de elinden tutuyoruz.” dedi.

Girişimcilik Kursu'nu tamamlayan gazilerimizin, şehit yakınlarımızın ticari hayatlarında en iyi yerlere gelebilmeleri için KOSGEB olarak ne gerekiyorsa yapılacağını söyleyen Başkan Uzkurt, işlerini kurmaktan işlerini büyütmeye kadar her aşamada KOSGEB’in yanlarında olacağını dile getirerek girişimcilere sertifikalarını takdim etti.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor