Bir Fikrin mi Var? Her Pazar 23:10'da TRT Haber'de!

Geçtiğimiz sezon organik hoşaf, alzheimer çipi, akıllı yol kasisi gibi fikirlerle ülke çapında ses getiren yarışma ‘Bir Fikrin mi Var Türkiye’ yine çılgın ve iddialı fikirleriyle yeni sezona başlıyor. Detaylar haberimizde..

Geçtiğimiz sezon organik hoşaf, alzheimer çipi, akıllı yol kasisi gibi fikirlerle ülke çapında ses getiren yarışma ‘Bir Fikrin mi Var Türkiye’ yine çılgın ve iddialı fikirleriyle yeni sezona başlıyor.

Bir Fikrin mi Var Türkiye, Bekir Aksoy’un moderatörlüğünde ve güçlü jürisi ile yılın girişimcisini seçmeye hazırlanıyor. Yarışma son 11 yılda Türkiye’nin yanı sıra Dünyada da on binlerce girişimci ve milyonlarca izleyiciye ulaşarak ülkemizin en büyük girişimcilik markası ve platformu haline gelmeyi başarmış durumda. Bu heyecan maratonu 10 bölümden oluşan yeni sezonu ile TRT Haber ekranlarında başlıyor.

Yeni sezonda Türkiye’nin en iyi fikri olmak için 30 girişimci kıyasıya bir mücadele içine girecekler. Burada sadece en iyi fikir en iyi sunum yetmiyor, karşılarında Türkiye’nin en ünlü iş insanlarının bulunduğu zorlu bir jüriyi de geçmeleri gerekiyor. DAP Holding YK Başkanı Ziya Yılmaz, Albaraka Türk Katılım Bankası  CEO’su Melikşah Utku, Pimtaş Plastik YK Başkanı Şamil Tahmaz, Bisse Giyim Ortağı Asiye Kefeli, LabX Yatırım Danışmanlık CEO’su Fuat Sami bu girişimcilik serüveninde kimi zaman tatlı kimi zaman da sert yorumlarıyla hem yarışmacılara hem de ekran başındaki izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacaklar.

Bu Programda Girişimcilik Kazanacak, Türkiye Kazanacak

Türkiye’nin en iyi fikri seçilip büyük ödülü kazanan girişimci Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve KOSGEB’den büyük ödüller kazanacak. Ayrıca her katılan girişimciye sürpriz ödüller verilecek.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için www.birfikrinmivar.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Yarışmaya başvurmak isteyen girişimciler buradaki başvuru formunu doldurabilir. Yarışmayla ilgili tüm gelişmeleri Facebook sayfası'ndan ve Twitter profili'den takip edebilirsniz.

Bir Fikrin mi Var? Her Pazar,  23:10'da TRT Haber ekranlarında. Haberimizi fikirlerine güvenen, girişimciliğine özgüveni tam  girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor