Growth Circuit, 1.Döneminde Başvurularınızı Bekliyor!

Yatırımlarına durmadan devam edecek olan “Growth Circuit” Türkiye’nin azimli ve fikrine güvenen girişimci adayları ve teknoloji startuplarını uluslararası başarıyı yakalamak için hızlandırma programına davet ediyor. Detaylar haberimizde..

Yatırımlarına durmadan devam edecek olan “Growth Circuit” Türkiye’nin azimli ve fikrine güvenen girişimci adayları ve teknoloji startuplarını uluslararası başarıyı yakalamak için hızlandırma programına davet ediyor.

Growth Circuit, ODTÜ TEKNOKENT bünyesinde kurulmuş,Türkiye girişimcilik ekosisteminde bulunan teknoloji girişimlerini, b üçgeninde hızlandırarak desteklemeyi amaçlayan ve bu girişimlere yatırımlar yaparak uluslararası pazara açılma şansı tanıyan bir hızlandırma ve yatırım firması olma özelliği taşıyor.

Growth Circuit Hızlandırma programı ile İstanbul’da gerçekleşecek 2 haftalık ön hızlandırmayı başarıyla geçen ekipler Growth Circuit giriş yatırımı ile birlikte fikirlerini en yalın haliyle ürünleştirecek ve 2 ay boyunca UC Berkeley ve Bobson Collage mentorları ile birlikte iş fikirlerini valide ederek iş modellerini Silikon Vadisi kurallarına göre kurmayı öğrenecekler. 

Bu aşamayı başarıyla tamamlayan girişimler, 80.000 TL Growth Circuit devam yatırımı ile birlikte Draper Üniversitesi ya da ABC Hızlandırma Programlarına katılarak 5-8 hafta San Francisco Silikon Vadisi girişimcilik ekosistemini deneyimleyecekler. 

Yatırımlarına durmadan devam edecek olan “Growth Circuit” Türkiye’nin azimli ve fikrine güvenen girişimci adayları ve teknoloji startuplarını uluslararası başarıyı yakalamak için hızlandırma programına davet ediyor. Programa son başvuru tarihi 9 Mart 2018.

Growth Circuit Hızlandırma programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.growthcircuit.co web adresini ziyaret edebilir, başvuru işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor