KWORKS’ün Hızlandırma Programı Girişimcileri Bekliyor!

Girişimcilerin sürdürülebilir ve ölçeklenebilir teknoloji girişimleri başlatmalarına destek veren Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi "KWORKS" yeni dönem “Hızlandırma Programı” için başvuruları almaya başladı. Detaylar haberimizde..

Girişimcilerin sürdürülebilir ve ölçeklenebilir teknoloji girişimleri başlatmalarına destek veren Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi "KWORKS" yeni dönem “Hızlandırma Programı” için başvuruları almaya başladı. Yenilikçi teknoloji, süreç ya da iş modeli geliştiren tüm girişimcilerin katılabileceği ‘Hızlandırma Programı’na başvurular, 23 Şubat 2018 tarihine kadar yapılabilecek.

Koç Üniversitesi’nin vizyonuyla uyumlu şekilde üretilen yeni bilginin toplumda faydaya dönüşmesini hızlandırmayı amaçlayan Koç Üniversitesi Girişimcilik Merkezi KWORKS, bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği ‘Hızlandırma Programı’ ile teknolojik girişim kurmak isteyen girişimcilere atölye çalışmalarına katılma hakkı, birebir mentorluk desteği ve program kapsamında yatırımcılarla buluşma imkânı sunuyor.

Yeni program kapsamında yalın girişim metodolojisi üzerine inşa edilen yoğun bir eğitim ve bire bir mentorluk desteği alacak girişimler, fikir ve çözüm doğrulamanın yanı sıra, satış ve yatırım aşamalarından geçerek, KWORKS Demo Day 2018’de yatırımcı ve kurumsal iş ortaklarının yer aldığı etkinlikte sahneye çıkacak.

KWORKS, program süresince girişimlerin ihtiyaç duyduğu birçok alanda sunduğu danışmanlık ve altyapı hizmetleriyle programa seçilen ekiplerin yanında olacak. Program kapsamında KWORKS ekibiyle yakın çalışma imkânı bulacak olan girişimler, aralarında Yapı Kredi, Koç ZER, TOFAŞ, FIAT, Finansbank, IBM, GE, İyzico, Kolektif House, Microsoft, Moroğlu& Arseven, Paraşüt, Plusclouds, Radore, SHERPA, Userspots ve Zaxe’nin de bulunduğu önemli çözüm ortaklarının sunduğu desteklere de erişim imkânı da yakalayacak.

Geçtiğimiz dönemlerde Scorp, Kolay İK, AppAnalytics ve Lala gibi aldıkları yatırımlarla öne çıkan girişimleri mezun eden KWORKS, 2017’nin Şubat ayında açtığı çağrıya 1.000’den fazla başvuru sonucunda, Codela, Dopigo, Nerdeİçek, ServisSoft, ve Taglist olmak üzere 5 girişimi Hızlandırma Programı’na seçmişti.

Unutmayın, son başvuru tarihi 23 Şubat 2018.

KWORKS Hızlandırma Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz kworks.ku.edu.tr web adresini ziyaret edebilir, başvuru işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor