İnovaLİG 2018 Başvuruları Başladı! En İyiler Arasında Yerinizi Alın!

Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve her yıl Türkiye’nin inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG Programı'nın 2018 kayıtları alınmaya başladı. Son başvuru tarihi 10 Mart 2018. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve her yıl Türkiye’nin inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG Programı'nın 2018 kayıtları alınmaya başladı. Son başvuru tarihi 10 Mart 2018.

Bu yıl 5.kez gerçekleştirilen İnovaLİG’e geçtiğimiz yıl 971 firma başvurmuş ve bu rakam ile Türkiye, IMP3rove programına katılımın en yüksek olduğu ülkelerden biri haline gelmeyi başarmıştı. Yoğun ve titiz bir çalışma sonucunda belirlenen inovasyon şampiyonları ise her sene olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nda ödüllerini aldı.

İnovaLİG ile firmalar hem inovasyon yetkinlikleri bazında yarışıyor hem de inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirme fırsatı buluyorlar.

İnovasyon değerlendirmesini tamamlayan her firmaya, IMP³rove Academy tarafından 350€ (Euro) üzerinden fiyatlandırılan kapsamlı inovasyon değerlendirme ve kıyas analizi raporu ücretsiz olarak sunuluyor.  İnovaLİG sayesinde firmaların orta ve uzun vadeli hedeflerine odaklanmasına, yıllar içerisinde inovasyon gelişimlerini takip edebilmelerine imkan sağlanıyor. 

Unutmayın, son başvuru tarihi 10 Mart 2018.  Firmalar ve kamu kuruluşları, başvurulara dair sorularını yöneltmek amacıyla info@inovalig.com adresine e-posta gönderebilir.

Bu yıl çok daha yoğun katılım olması beklenen İnovaLİG 2018 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.inovalig.com web adresini ziyaret edebilir, Başvuru işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi inovasyona değer veren şirketlerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor