Bir Konu Bir Konuk'un Ocak 2018 Konuğu: Uğur Batı!

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un 2018 yılında gerçekleştireceği etkinlikler dizisinin ilk konuğu Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Uğur Batı olacak. Detaylar haberimizde..

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un 2018 yılında gerçekleştireceği etkinlikler dizisinin ilk konuğu Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Uğur Batı olacak. 

''Bir Konu Bir Konuk'' Ocak ayı ilk etkinliğinde katılımcılarını Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Batı ile buluşturuyor. 23 Ocak Salı günü "Kaderimizin Hikayesi: Kader Bilimi" konusunda yapılacak söyleşide 30 katılımcı seçilerek içlerinden bir kişiye de proje sunumu olanağı verilecek.

Bir Konu Bir Konuk; meraklı öğrencileri, ilgi duydukları konularda, her hafta profesyonellerle bir araya getiren sosyal bir proje niteliği taşıyor. 

Projesi Olan Bir Girişimciye Sunum Yapma Hakkı Verilecek

Katılımcılar arasından girişimci olan ve projesini Prof. Dr. Uğur Batı'ya sunmak isteyen kişiler kayıt formunu (Öğrenci Mezun) doldurduktan sonra birkonukonuk@gmail.com adresine kendisini ve projesini anlatan bir mail atması gekiyor. Böylece gelen başvurular arasından eleme yapılacak ve bir kişiye sunum hakkı verilecek.

Uğur Batı Kimdir?

''Bir Konu Bir Konuk'' konuğu Uğur Batı reklamcı, marka danışmanı, akademisyen ve yazar. Boğaziçi Üniversitesinde lisans eğitimini bitiren, Marmara Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi’nde yaptığı 3 yüksek lisansın ardından Marmara Üniversitesi’nde doktorasını tamamladı. Profesyonel kariyerinde pek çok ulusal ve uluslararası marka için reklamlar yazan ve stratejiler geliştiren ödüllü bir reklamcı olan Batı, Reklam Yaratıcıları Derneği Başkan Yardımcılığı’nı uzun yıllar yürütmüştür.

Telsim, Rumeli Telekom gibi firmalarda marka uzmanlığı, Gode İstanbul’da yaratıcı yönetmenlik, son olarak da İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’ndan Borsa İstanbul’a geçiş sürecini marka tarafında yöneterek, 4 yıl boyunca kurumda marka ve kurumsal iletişim müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.

Mevcut durumda ise Okan Üniversitesi, Kültür Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi’nde dersler verip, marka danışmanlıkları yapmakta.

Reklamın Dili, Marka Yönetimi, Enneagram İle Kişilik Analizi, Kendine İyi Bak, Dijital Oyunlar, Tüketici Davranışları, Ben Bilmem Beynim Bilir ve Sinaps adlı kitapları yazan Uğur Batı’nın Azraa-eel Menkıbeleri adlı romanı ve Aşkın Karanlık Yüzü adında bir de öykü kitabı var.

Dünyanın ilk nöropolitik kitabı ile New York Times, The Times gibi uluslararası gazetelerde röportajlar gerçekleştirmiş olan Uğur Batı, Nöropazarlama alanında Türkiye’de laboratuvar çalışmaları yapan en önde gelen akademisyen konumunda.

Harvard Business Review, Bloomberg Businessweek, Grafik Tasarım, Brand Map ve Milliyet.com.tr’de köşe yazarlığı yapan bir Batı, aynı zamanda bir TED konuşmacısı.

Unutmayın, "Bir Konu Bir Konuk" etkinliği . 23 Ocak Salı günü 19:00-21:00 saatleri arasında GarantiPartners Girişim Üssü''nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik sebebiyle etkinliğe alınamayacak.

"Bir Konu Bir Konuk" etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz facebook ve twitter hesaplarından yapılan paylaşımları takip edebilir, sorularınız için ise birkonukonuk@gmail.com'a mail gönderebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor