INBOX, Start-Up Paketi İle Yeni Girişimleri Destekliyor!

INBOX, en etkili pazarlama araçlarından biri olan e-posta pazarlama kampanyaları için yeni girişimlere yıllık değeri yaklaşık 2.000 USD olan paketi ücretsiz olarak veriyor. Detaylar haberimizde..

INBOX, en etkili pazarlama araçlarından biri olan e-posta pazarlama kampanyaları için yeni girişimlere yıllık değeri yaklaşık 2.000 USD olan paketi ücretsiz olarak veriyor.

E-posta pazarlamanın  en etkili  pazarlama yöntemi olduğu herkes tarafından bilinmekte. INBOX, yeni girişimcilere bu konuda destek olmak amacıyla tüm e-posta pazarlama faaliyetlerinin  bir arada yönetilebileceği "Start-Up Paketi"ni ücretsiz olarak veriyor.

Hepsi Bir Arada Pazarlama Otomasyonu

INBOX yalnızca e-posta pazarlama platformu değil. INBOX ile müşterilerinizi gruplandırabilir, onlara ilgi alanlarına göre e-bülten gönderimleri yapabilir, gelişmiş otomasyon sistemi sayesinde en basit hoş geldiniz mesajından karmaşık, çok aşamalı müşteri bağlılığı programlarına kadar tüm bağlılık programlarınızı her kanalda otomatize edebilirsiniz.

Peki, Start-Up Paketi Neleri İçeriyor?

Paket kapsamında yıllık 2.000 $ değerindeki 25.000 aboneye sınırsız e-posta gönderim (business plus aylık abonelik) paketinin ücretsiz kullanım hakkı bulunuyor.

Kısacası, hiçbir özellik kısıtlaması olmadan INBOX’ın tüm özelliklerini rahatlıkla kullanabileceksiniz.  Gönderim sonrası gelişmiş raporlama takibi, tetikleyiciler ile otomatik gönderimler, segmentasyon sistemi ile müşteri gruplandırma, e-bülten tasarım aracı ile mobil uyumlu e-bülten şablonları, API ile entegreli sistem ve diğer tüm gelişmiş özellikler "startup paketi'ne dahil.

Start-Up Desteği Başvurusu Koşulları?

  • Start-up'ınızın bir yıldan fazla geçmişe sahip olmaması gerekiyor.
  • Gerçek bir firma ya da çalışan bir ürün veya servisleri olmaları ve/veya girişimciye profesyonel destek sağlayan kuluçka merkezleri ya da bu tanıma yakın olan kurumların bünyesinde olmanız gerekiyor.

INBOX Start-Up Desteği hakkkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.useinbox.com/tr/startup web adresini ziyaret edebilir, başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor