TİM Fildişi Sahili İçin İhracatçılara Yol Gösterecek!

2018 yılının ilk İhracat Pusulası Programı olacak olan “Rota: Fildişi Sahili” etkinliği 24 Ocak 2018 tarihinde düzenlenecek. Detaylar Haberimizde..

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) Coface'ın desteğiyle düzenlediği İhracat Pusulası Programı, 2018 yılı içerisinde de son hızıyla devam ediyor. 2018 yılının ilk İhracat Pusulası Programı olacak olan “Rota: Fildişi Sahili” etkinliği 24 Ocak 2018 tarihinde düzenlenecek.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), her ay düzenlediği “İhracat Pusulası” etkinlikleri kapsamında bu kez Fildişi Sahili’ni incelemeye alıyor. 24 Ocak 2018 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi konferans salonunda gerçekleştirilecek toplantıda, Fildişi Sahili pazarının Türk ihracatçıları için yaratacağı fırsatlar, pazara giriş yöntemleri hakkında ihracatçılara bilgi verilecek.

TİM Genel Sekreteri Prof. Dr. H. Bader Arslan’ın açış konuşmasıyla başlayacak toplantıya Fildişi Sahili Büyükelçisi Yacouba ATTA’da katılacak. Açılış töreninin ardından düzenlenecek panelde ise Fildişi Sahili pazarına giren ve başarılı olan firmaların temsilcileri, deneyimlerini katılımcılar ile paylaşacak.

Rota: Fildişi Sahili
Saat Program Akışı
10:00-12:30:

Panel: Fildişi Sahili Pazar Analizi

İhracatçı firma başarı hikâyeleri (Fildişi Sahiline ihracat yapan firmaların deneyim paylaşımı)

Soru - Cevap

Moderatör: Erkan Kaplan, TİM Genel Sekreter Yardımcısı

  • Tarhan Sezgin, T.C. Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü
  • Adingra Prince-Florent Menzan, Fildişi Sahili Ticaret Ataşesi
  • Seltem İyigün, Ekonomist, Coface
  • Halit Şirkan Hatay, Kurucu CEO, Al Sunbulah Group
  • Turan Koçyiğit, CEO, Vefa Prefabrik
  • Yekta Küçüköztürk, Genel Müdür Yardımcısı, Meta İç ve Dış Tic. A.Ş.

 

*Yer: TİM Dış Ticaret Kompleksi – Çobançeşme Mevkii Yenibosna

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin “İhracat Pusulası: Fildişi” etkinliğine katılım göstermek isteyen ihracatçı okurlarımız buradan kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor